Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nevelt kamaszlányom átkutatta...

Nevelt kamaszlányom átkutatta a holmijaimat a hálóban, ez belefér egy együttélésbe?

Figyelt kérdés

Kérdeztem mit keresett, azt mondta semmi konkrétat, csak nézelődött.

Mikor hazaérek sokszor a mi hálónkban fekszik, holott saját szobája van.

#kutatás #Kamast
2024. márc. 22. 18:41
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
82%
Ez gáz saját- és nevelt gyerektől egyaránt. Kamasz, bőven van abban a korban, hogy tudjon disztingválni. Ha a nőies ruhák érdeklik, akkor meg kérdezzen. 3-4-5 éves gyerektől még elfogadható lenne, bár neki is elmondanám a maga szintjén, hogy ilyet nem illik, de kamasztól gáz.
2024. márc. 22. 23:59
 12/49 anonim ***** válasza:
22%
10.: Mi olyan hatalmas problémáról írt a 8-as? :O
2024. márc. 23. 00:01
 13/49 anonim ***** válasza:
81%

Igen gáz nem azért mert ellopna valamit hanem ahogy a 11 írta egy tini azért már tudja hogy mi a személyes tér plusz gondolom ha fordítva lenne akkor menne a hiszti

Ha zavar akkor mond el neki hogy te is tiszteletben tartod az ő cuccait

2024. márc. 23. 00:28
 14/49 anonim ***** válasza:
78%

#12 szerintem is gáz amit a nyolcas írt

Azért az már túlzás hogy ilyen miatt engedélyt kell kérni szerintem ez már a ló másik oldala

Ne értsd félre adja meg a tiszteletet de akit ilyenért fel kell hívni az már kiskirálylany kategória aki "biztos" megköszöni főznek,mosnak, takarítanak rá

2024. márc. 23. 00:37
 15/49 anonim ***** válasza:
19%
Egy gyerektől bőven belefér, valószínűleg semmi rosszat nem akar. Kíváncsi, unatkozik vagy ilyenek. Beszélj vele, hogyha zavar.
2024. márc. 23. 00:38
 16/49 anonim ***** válasza:
82%
15.: Nem, a lány kamasz, nem kisgyerek. Nagyon nem fér bele, még sajáttól sem...
2024. márc. 23. 01:52
 17/49 anonim ***** válasza:
80%
#15 oké hogy kiváncsi de meddig fér bele? Iskolában se nyúl bele a tanár táskájába mert kiváncsi vagy mi van ha kivesz valamit amit ő nem hisz fontosnak és kidobja?
2024. márc. 23. 03:25
 18/49 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem kíváncsi a "női dolgokra". És ez szerintem fontos, nem tiltanám el csak úgy. Beszéld meg vele, hogy zavar. De felajánlhatod neki, hogy együtt megnézhetitek, vagy egyedül is ha szól előtte stb. Szerintem van megoldás, ami neked is, neki is jó.
2024. márc. 23. 07:40
 19/49 anonim ***** válasza:
45%

Nem, nem fér bele. Legalábbis a kutakodás biztos nem. Kamaszként én is néha a szüleim ágyából néztem a TV-t, mert nagyobb volt (a tv is és az ágy is), na meg olyan "otthonos" érzés, mikor éppen senki más nem volt rajtam kívül a lakásban.

A kutakodás viszont nagyon gáz. Akik azt írják, hogy "jaaaj csak kíváncsi a női dolgokra" azok belegondoltak, hogy a kérdező legintimebb dolgaiban kotorászik?

Ti örülnétek neki, hogy mikor nem vagytok otthon valaki áttúrná a személyes holmitokat, vagy akkor is tapsikolnátok, meg még buksisimit is adnátok az illetőnek, ugye?

Itt nem egy kisgyerekről van szó, hanem egy kamaszról, akinek (ha nem értelmi fogyatékos) már tudnia kéne a privát szféra fogalmát.

Kérdező, ha a beszélgetés nem használ (nyilván ez lenne nálam is az első), akkor "nyaljon vissza a fagyi".

Turkálj te is a holmijai közt, feküdj be te is az ágyába.

Kíváncsi lennék hogy állna a szája a kisasszonynak.

2024. márc. 23. 08:43
 20/49 anonim ***** válasza:
68%

A hálónkba sem mehetne be, ez így indul, ugyanis semmi keresnivalója ott.

És nem várnék a páromra, hogy majd ő rendezi.

A fszt, az én holmimat kutatta át, én beszélgetek vele.

Legközelebb nem turkál a cuccaim közt, az is biztos.

2024. márc. 23. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!