Nevelt kamaszlányom átkutatta a holmijaimat a hálóban, ez belefér egy együttélésbe?
Kérdeztem mit keresett, azt mondta semmi konkrétat, csak nézelődött.
Mikor hazaérek sokszor a mi hálónkban fekszik, holott saját szobája van.
Itt nem arról van szó, hogy ne mehetne be bárhová, ez nekem is egy nagyon "idegen" gondolkodásmód családon belül. Kb. Mint a Kékszakállú herceg házában, ahol ott van a titkos bezárt szoba, ahova még a feleség sem teheti be a lábát.
Nyilván, ha otthon tartózkodik az adott szoba "tulajdonosa", akkor kopogok. Ha nem, akkor miért ne mehetnék be? Itt a kutakodással van baj.
30, te megosztod a zoknidat is például, vagy a fogkefét, hogy törölközőt is?
31, én azt gondolom, hogy van minden embernek egy magánélete, amolyan saját tere, ami csak az övé. Nem arról van szó, hogy bárki azt gondolná, hogy nem közösek bizonyos dolgok, de van olyan ami nem. Mondjuk egy dísztárgy ami a szobámban van, és emlék, féltve őrzöm, vagy egy gyermekkori játék amit eltettem emlékbe... Egy ruhadarab, egy zokni... Nem nyúlok bele például a másik pénztárcájába...
De alapból azt gondolom, hogy mindenkinek szüksége van arra, hogy ha már van lehetősége kialakitani egy kis kuckót, lehessen saját tere, ami csak az övé.
24,28
Lehet mivel kamasz, így érdeklődni kezdett a felnőtt dolgok iránt. Már nem úgy értem, hogy a műbrokit keresi, hanem csak a ruhák, cipők. Én is felvettem egy bizonyos korban anyám cuccait, kölcsönvettem a sminkjét.
Talán csak keresgéli a stílusát, a tiéd meg éppen tetszik neki.
Beszéld meg vele normálisan, nem kell egyből leharapni a fejét.
21-es, mert a hÁLÓSZOBÁNK az a férjemmel közös és a kamasznak ott nincs keresnivalója odabenn.
Vannak közös helyiségek, a másik szobája az NEM közös, hanem privát dolog, ha 4 éves a gyerek ha a szülők hálójáról van szó.
És miért ne menjen be? Mert ott szexelünk, óvszert találhat, dildót, anal plugot, stb, magánszféra.
És mint a kérdésből is látszik, hiába tesik el fiókba ezeket a dolgokat, bizony nem egy, nem két gyerek lazán feltúrja a szülők szobáját.
Eleve, miért kellene bemennie más privát szobjába bárkinek, amikor a másik fél nincs otthon?
Én sem járok be a 12 évesemébe, mikor nincs otthon, mert semmi keresnivalóm a szobájában.
Kérdező!
Amint látod többféle vélemény van. Ti döntitek el, hogy nálatok, hogy legyen. Meg is beszélhetitek, akkor tudja legalább, hogy mihez tartsa magát.
A megbeszélést csak lazán, indulatoktól mentesen kellene csinálni, hiszen talán, nem is tudta, hogy "tilosban jár".
#36 az jogos hogy indulatoktól mentesen beszéljék meg de egy kamasznak legyen már annyi esze hogy mit csinál,tilosban jár
Szerintem itt az lehetett hogy pénzt vagy valamit keresett csak lebukott és erre jött a "csak nézelődött" hát bakker ott a net vagy nézelődjön az ablakon
37# Ne láss bele pénzkeresést, mert már fantaziálsz!
Kiváncsi lehetett a felnőttek ruháira -lehet, hogy fel is próbálta némelyiket- holmijaira. Melyikünk nem csinált ilyent? Csak akkor még mosolyogtak az ilyesmin, ma pedig bűcselekmény-gyanús.
39, bocsáss meg kérlek, de az én ruháimat,dolgaimat... ne próbálgassa senki. Kérje el és esetleg odaadom. Én se próbálgatom a ruháját, cipőjét...
24,28,32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!