Mit lehet tenni balhé nélkül ha anyámék nem normálisak?
22 éves vagyok, a jövő hónapba költözünk el párommal (30éves) egy albérletbe. Ingyen (csak rezsi) mivel a párom kap albérlet támogatást. A szüleim szerint szégyen hogy nincs saját háza a páromnak (nekik sem volt ennyi idősen, világ életükbe csórók voltak, 1-2 éve megy jobban a szekér), szerintük a párom szülei is szégyenek mert nem támogatják a gyereküket (=nem tesznek házat a segge alá). Mondanom sem kell hogy ők sem támogatnak se engem se a testvéremet. Van egy 1.5 milliós autóm ennyi, amiért persze hálás vagyok de ennyit a páromnak is segítettek a szülei. Most kitalálták hogy innen semmimet nem vihetem el, se autó, se ágy (ami rózsaszín nyilván nem kell nekik csak velem akarnak kitolni), se semmit mivel ha én ennyire menni akarok akkor az uram vegyen mindent és ne mozdítsak semmit. Egyébként nyilván nem ezeken múlik a költözés mert ezek megvannak a páromnak, de én ezek után nem akarom velük tartani a kapcsolatot.. egyszerűen tönkretették az elmúlt 22 évemet. Örökké bántották egymást és minket, olyan sérelmeim vannak gyerekkoromból amiket sosem tudok feldolgozni. Nekem ez volt az utolsó csepp a pohárban hogy az életem előrehaladásában is elleneznek.. közbe meg eddig el akartak zavarni hogy menjek az uramhoz tartson el ha annyira szeret.. (nem kell amúgy eltartani..)
Ők sosem fognak változni, mindig is rossz indulatúak voltak és azok is maradnak. Mit lehet ezekkel tenni? Megoldás a távolságtartás vagy teljesen szakítsak meg velük mindent? Nem akarom hogy a kapcsolatomra rámenjen ez.. az előző 2 kapcsolatom is miattuk ért véget.
Nem feltétlen akarom velük megszakítani a kapcsolatot mert szeretném ha lennének nagyszülei később a gyerekeimnek meg normális családban nőne fel.. de félek hogy többet ártanak..
10 "Amennyiben nincs róla a kerdezonek névre szóló szamlaja, ez bizony lopasnak szamit"
Ez nem hülyeség. Mert ez egy baromság. Hány évig is vagy köteles megtartani a számlát?
Ezalapján akkor mindenki tolvaj, aki kidobja a számlát garancia lejárta után, vagy használt holmit vesz vaterán/ebayen.
Neked van minden egyes bugyogótól/alsógatyáról SZEMÈLYRE SZÓLÓ számlád?
Nincs? Akkor tee is loptál?
Szerinted hány embernek van pl. a Media Marktban vett laptopról személyre szóló számlája?
Senkinek. Van egy blokk plusz garanciajegy oszt csókolom. Ilyen piszlicsáré dolgok miatt senki sem fog személyre szóló számlát adni, ha nem kéred külön. És aki nem vállalkozó, az nem fogja kérni.
Az autó meg ha a nevén van, akkor az övé. Ha nem akkor bukta.
Azt meg ugye te sem gondolod komolyan, hogy A megvádolja B-t, hogy ellopta a tulajdonát, akkor csak B-nek kell igazolnia a tulajdonjogot?
11!
A törvény azt feltételezi, hogy adott ingatlanban lévő ingóságok az ingatlan tulajdonosának tulajdonai. Tehát az ágy, szekrény, számítógép, stb a szülei tulajdona egészen addig, amíg a kérdező arról számlát be nem tud mutatni. Az egyértelműen személyes tárgyak, mint pl a ruházat nem ige yel számlával való igazolast.
Elmész az autóddal, pár bőrönd cuccal, mást simán hagyj ott.
Aztán a távolságtól biztos jobb lesz a kapcsolatotok.
"A törvény azt feltételezi, hogy adott ingatlanban lévő ingóságok az ingatlan tulajdonosának tulajdonai. Tehát az ágy, szekrény, számítógép, stb a szülei tulajdona egészen addig, amíg a kérdező arról számlát be nem tud mutatni."
Erröl egy linket vagy paragrafust lsz.
Egyébként meg elviszi, onnantól nincsenek a házban, és ha a születinek nincs számlája, akkor ennyi vót'.
Mondani meg mondhat bárki barmit. Ilyen alapon olyan dolgokat lehetne számonkérni bemondásra, ami nem is volt a házban.
Az autó a nevén van, gyanítom, az a legnagyobb érték, amit vinne, azellen meg semmit sem tehetnek.
16: "Aztán a távolságtól biztos jobb lesz a kapcsolatotok."
Nem tudom, ezt ironikusan gondoltad-e, de nálunk jobb lett 1000 km távolsággal, és évi 1-2 találkozással.
Hozzátartozik, hogy minden csoda 3 napig tart, így ha egy látogatás 2 napnál több, akkor a 3. napon már kezdödik a beszólogatás, meg kezdegetés.
Az en anyam is ilyen. Ramiratja a lakasat 1-2 honapon nelul,idekoltozik a baratom (en is minden megveszek neki,mert nem tud semmit se hozni )es minden kapcsolatot megszakitok anyammal es leszrom a 100 millas ingatlan vagyont,amit orokolnek meg pluszban tole a halala utan. Nem hianyzik mar most se,csak mergezi az eletem. A korulottemlevok is mind ezt mondtak egymastol fuggetlenul. Ha szerencsem lenne,1-2 honapon belul halott lenne.
Szakisd meg veluk a kapcsolatot. Mer egyre csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!