Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi volt a legnagyobb balhé,...

Mi volt a legnagyobb balhé, ami a szüleid között történt? Mennyire szóltál bele a dologba?

Figyelt kérdés

Kezdem én👋

10 éves voltam, apám az ország másik végébe dolgozott, és karácsony előtt hazajött. Anyám javában már hónapok óta nyomta a társkeresőt, nem találkozott senkivel, nem fizetett elő rá meg semmi, csak a ramaty önbizalmának jót tett, hogy mennyi likeot kap. Este 11-kor kiabálásra keltem fel, és veszekedtek egészen hajnalig. Nem nagyon vettem benne részt, néha csitítottam apámat, aztan mikor jól berúgott, már nem mertem. Hajnali 6kor aludtam el, és délután kettő fele keltem fel.

2023. nov. 1. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem volt ilyen. Nem is emlékszem egy veszekedésre sem. Nem mindenben értenek egyet, de civilizáltak.
2023. nov. 1. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Anyàm állandóan féltékeny volt apámra mindig balhéztak.

(Apa flörtölős tipus is volt de anyàm meg nem csak féltékeny hanem az a kontrollmániás nàrci őrült is, velünk gyerekekkel is betegen bànt és terrorizált is minket)

Szóval az a veszekedés maradt meg legjobban mikor anyám már annyira ideges volt hogy életében először neki akart apámnak támadni de lefagyot..

Azaz megindult, keze a levegöben és úgy maradt. És állt ebben a pózban mint egy szobor. A szemeim előtt.

Apa felkapta kivitte a mosdóba az arcát mosogatni mentőt hívott. Aztán átjöttek a szomszédok is (akik amugy a szüleim barátai is), és tele volt a ház a mentösökkel szomszéddal.

Aztán később anyám meg apát azzal is vádolta hogy amíg nála a mentő addig apa a szomszédnővel bratyizott.

Aztán azt is ecsetelte nekem hogyan csalják egymást es a nőnek hüvelykup kell a nemibetegsége ellen. És gyerek voltam. Olyan 10 éves.

2023. nov. 1. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
45 éve házasok, 1x se láttam őket veszekedni az elmúlt 35 évem alatt. Szerencsére nem egy alpári, primitív családba születtem. Áldom is érte a sorsot.
2023. nov. 1. 17:45
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Az en szuleimnek 2-2 cége van diplomások, apának meg elég nagy neve is van.

Nem kell ide az mintha veszekedés balhé csak az alja népnél lenne.

Ugyanugy pschichobetegek az értelmisgiek is.

A sebesz is mit csinált.

Rengeteg az értelmiségi sérült.

2023. nov. 1. 17:47
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Veszekedésen felüli balhé nem volt soha.
2023. nov. 1. 18:36
 6/8 Metionin ***** válasza:
100%
Folyamatosan balhéztak, nem emlékszem hogy valaha egy csendes hét is eltelt volna. A legnagyobb szerintem az volt, amikor ovis lettem és kellett az anyakönyvi kivonatom és anyám megtudta, hogy 2 van. Apám már évek óta külföldre akart költözni, vissza ahonnan származott, anyám viszont nem, annak ellenére, hogy korábban úgy egyeztek meg, hogy mennek. Kiderült, hogy anyám eldugta az anyakönyvit, mert félt, hogy apám elmegy velem nélküle és akkor még azzal lehetett vinni gyereket. Apám emiatt berágott és csináltatott másikat arra hivatkozva, hogy az eredeti elveszett. Ez a körítés, amit később tudtam meg. Amire konkrétan emlékszem, az az, hogy anyám rángat és ordítja, hogy 'nem viszed sehova, inkább kettéhasítom, megölöm de nem lehet a tiéd a gyerek' mire apám közölte, hogy 'széthasítalak én téged' és ment ki a baltáért, aztán ott járkált az udvaron a baltával. Anyám bent ordított tovább, elkezdte széthányni a cuccokat, mert azt hitte, hogy apám más papírokat is rendezett, sőt, hogy össze is csomagolt és "el akar lopni". Én közben ki akartam menni, mert féltem anyámtól, de ő csak ordított, hogy ki ne menjek, mert elvisz apám. Gyorsan kiszaladtam, addigra apám eltűnt otthonról és ott ültem a melléképületben a kutyával amíg végre csend lett. Utána még évekig a fejemhez vágta anyám, hogy milyen mocsok vagyok, amiért kimentem, mert szerinte ez azért volt, mert apámmal akartam menni. Valójában meg csak elegem volt az üvöltésből.
2023. nov. 2. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

12 éves voltam ötödik osztályos. Apám ivott, de nem folyamatosan. A péntek délutánok mindig azzal teltek, hogy amikor hazajöttem az iskolából vagy, ha jó idő volt, akkor bicajozásból, akkor ettünk és anyám ott ült az ágy szélén nézte a tévét, s közbe idegeskedett ,hogy apám hazajön vagy bemegy a kocsmába. Este nyolc után már biztosak voltunk, hogy nem jön haza, akkor már kezdett is sötétedni. Hajnali 1 óra körül ért haza hulla fáradtan. Annyit tudni kell, hogy apám állandóan engem csesztetett, lenézett vagy kitalált valamit, amivel cseszegetni tudott. Anyám meg próbált védeni. Ő akkort gyógyszeres kezelést alatt állt, munkahelye nem volt.

Apám hazajött majd arra ébredtem, hogy pofoz engem és közben arról beszél, hogy miattam veszekednek állandóan anyámmal, s én vagyok a probléma. Utána pofon vágta anyám vagy háromszor, aki elkezdett sírni. A szoba ajtóban üveg volt, majd odaállt, s kiverte belőle az üveget azt mondva, hogy ő milyen erős. Majd elkezdett röhögni és táncolni. Volt egy kis asztal a szobában, arra rá ült és széttört alatta. Volt egy kistermetű kiskutyánk, aki a szekrény alá bújt annyira félt. Apám lefeküdt és elaludt. Akkor volt az, hogy kimentem a konyhába és a nagy kést kerestem, hogy itt befejezem ezt a dolgot. Nem találtam, mert aznap volt nagytakarítás, de bementem és megnéztem melyik oldalán van a szíve, mert épp hanyatt feküdt. Kimentem megint, de mivel akkor se találtam máshol se így végül visszafeküdtem az ágyamba, s elaludtam.

Másnap nem emlékezett semmire, s anyám meg azt mondta fojtogatni próbált engem. Akkor megijedt, leállt a piával, s utána nem is ivott többet. A későbbi veszekedésekből, viselkedéséből jöttem rá, hogy nem a piától volt hülye, hanem alapjáraton ilyen. Aztán elváltak, de akkor már nagykorú voltam. Nem tartom vele a kapcsolatot, s nem is beszéltem vele lassan nyolc éve.

2023. nov. 2. 19:16
 8/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon durva.
2023. nov. 2. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!