Lassan 1 éve tart már a Mannin Vs Herby YouTube-balhé ami talán tényleg az egyik legnagyobb dráma a magyar YouTube történelmében! Szerinted mi lesz a végkimenetel? Úgy érzem véghajrához érkeztünk!
Herby nem veszi észre,hogy nem ő a pozitív ebben a "háborúban".
És még azt sem veszi észre,hogy Mannin csak baszogatja,és jót nevét rajta a nézővel xd
Jól teszi Mannin,szerintem töröltetni kellene Herby youtube csatornáját.
Biztos lehetne olyan dolgokat találni a csatornáján,amivel lelehetne töröltetni... Sőt többet is lehetne találni,példáúl a múltkor egy rákos ismerősét nevette ki,mert rákos.
Herby egy 40+os barom,tipikus ember,akinek bárki mondhat bármit,akkor is azt fogja gondolni,hogy neki van igaza.
Egy álszent fasz,semmi keresnivalója nincs a YouTubeon,mindenki leszarja!
Van 200+ezer feliratkozója,de a videójain max 3k megtekintés van,semmi jót nem csinál,semmi érdekeset.
Régen néztem is,vagy 2 éve,de akkor is csak a régi videóit néztem vissza,pl Minecraft,zabálj velem,postacucc stb
Bevallom régen nekem érdekes volt,DE csak a régi videójai,van olyan,hogy megnézek 2 héten egy régi videóját,és jót röhögök rajta.
Mert már régen is egy bolond fasz volt,nem is értem miért nézik meg még 2ezren is a videóit,olyan mintha valamilyen vallás lenne kb!
Akik szeretik,és nézik ót már 5 éve,vagy akár több,azok is olyanok lettek mint Herby.
Herby teszi a nagyot,de még pinát nem látott xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!