Április óta ismerkedek a mostani párommal,hivatalosan július óta vagyunk együtt,minden rendben van, viszont anyám szerint k***ás az,hogy ott akarok aludni nála,szerintetek? Múltkor ott aludtam nála és 1 hónapja balhé megy emiatt.
Mert szerintük megaláztam őket,hogy 1 hete ismertem a szüleit (a párom szüleit) és ott aludtam.
Szerintetek?
23N
Azt gondolom , hogy felnőtt nő vagy , akinek nem kellene kisgyerekként megfelelni a azüleinek, akik nagyvalószínűséggel a kő korszakban ragadtak.
Nem kell anyádat beavatni, engedélyt kérni, hanem közölni, hogy reggel jössz és kész.
Elképesztő, utoljára nagymamámnak voltak ilyen hangyái, mikor megismerkedtem a férjemmel. 92 éves. Nem a férjem. :D De még ő is, miután belátta, hogy semmi bajom nem lett, sőt, még elvenni is hajlandó volt az a rendes ember, nahát, a tesómmal már nem művelte le ugyanezt a hattyú halálát.
Csak annyit tudnék javasolni, hogy egyik füleden be, a másikon ki.
Én 26 vagyok, barátnőm 23. 5 éve vagyunk együtt és 2 éve már együtt is élünk.
Ebben a helyzetben nem anyukádnak van igaza. Ahogy a többiek is javasolták, le kell sza*ni. Mit tud csinálni? Lecsesz? Vagy mondja a magáét? Had mondja. Majd idővel megbékél. Vagy nem. De az az ő szegénységi bizonyítványa.
Feltételezem te otthon laksz. Azt nem tudom, hogy van-e saját kereseted, de 23 évesen azért már szokott lenni. Nyilván nem azt mondom költözz el, de próbáld meg a minimálisra csökkenteni a tőlük függést. Gondolok itt arra, hogy ha otthon laksz, akkor a minimális a lakhatás, de az egyéb dolgokat intézd magad.
Én 23 évesen ki sem kérném a véleményüket a helyedben erről, felnőtt nő vagy, ott alszol ahol akarsz.
Én 21 évesen összeköltöztem a most már férjemmel, fél év együtt járás után, ennek már 12 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!