Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Április óta ismerkedek a...

Április óta ismerkedek a mostani párommal,hivatalosan július óta vagyunk együtt,minden rendben van, viszont anyám szerint k***ás az,hogy ott akarok aludni nála,szerintetek? Múltkor ott aludtam nála és 1 hónapja balhé megy emiatt.

Figyelt kérdés

Mert szerintük megaláztam őket,hogy 1 hete ismertem a szüleit (a párom szüleit) és ott aludtam.

Szerintetek?

23N

2023. okt. 18. 04:25
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem az egyáltalán. Már épp elég ideje ismeritek egymást, ráadásul felnőtt nő vagy. A szüleid elég konzervatív hozzáállásúak. Apám is ilyen, eléggé meg is nehezítette a fiatalkoromat vele, pl. lekurvázott és nagy balhét csinált, ha sokáig elvoltam egy szórakozóhelyen. Emiatt sok programból kimaradtam, amiben az osztálytársaim benn voltak, és olyan kívülálló-féle lettem az osztályban.
2023. okt. 18. 05:29
 2/42 anonim ***** válasza:
93%

Azt gondolom , hogy felnőtt nő vagy , akinek nem kellene kisgyerekként megfelelni a azüleinek, akik nagyvalószínűséggel a kő korszakban ragadtak.

Nem kell anyádat beavatni, engedélyt kérni, hanem közölni, hogy reggel jössz és kész.

2023. okt. 18. 05:45
 3/42 anonim ***** válasza:
29%
Ha az ember agyban hat éves, mint te ..
2023. okt. 18. 06:17
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen irreleváns, hogy ezzel az ottalvással kapcsolatosan anyád miképpen, hogyan vélekedik, ezt ignorálni kellene.
2023. okt. 18. 07:10
 5/42 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, utoljára nagymamámnak voltak ilyen hangyái, mikor megismerkedtem a férjemmel. 92 éves. Nem a férjem. :D De még ő is, miután belátta, hogy semmi bajom nem lett, sőt, még elvenni is hajlandó volt az a rendes ember, nahát, a tesómmal már nem művelte le ugyanezt a hattyú halálát.

Csak annyit tudnék javasolni, hogy egyik füleden be, a másikon ki.

2023. okt. 18. 07:15
 6/42 anonim ***** válasza:
90%
Megállapítom, hogy nem vagy ku**a.
2023. okt. 18. 07:53
 7/42 anonim ***** válasza:
21%
Ezért minimum leordítani kéne.
2023. okt. 18. 08:04
 8/42 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen már együtt ÉLTEM a barátommal. Anyukád meglehetősen érdekesen vélekedik bizonyos dolgokról. Azt javaslom hogy kezdd el feszegetni a határokat ha még nem tetted. Különben 40 éves korodban is ugyanez lesz majd.
2023. okt. 18. 08:29
 9/42 anonim ***** válasza:
100%

Én 26 vagyok, barátnőm 23. 5 éve vagyunk együtt és 2 éve már együtt is élünk.

Ebben a helyzetben nem anyukádnak van igaza. Ahogy a többiek is javasolták, le kell sza*ni. Mit tud csinálni? Lecsesz? Vagy mondja a magáét? Had mondja. Majd idővel megbékél. Vagy nem. De az az ő szegénységi bizonyítványa.

Feltételezem te otthon laksz. Azt nem tudom, hogy van-e saját kereseted, de 23 évesen azért már szokott lenni. Nyilván nem azt mondom költözz el, de próbáld meg a minimálisra csökkenteni a tőlük függést. Gondolok itt arra, hogy ha otthon laksz, akkor a minimális a lakhatás, de az egyéb dolgokat intézd magad.

2023. okt. 18. 08:52
 10/42 anonim válasza:
100%

Én 23 évesen ki sem kérném a véleményüket a helyedben erről, felnőtt nő vagy, ott alszol ahol akarsz.

Én 21 évesen összeköltöztem a most már férjemmel, fél év együtt járás után, ennek már 12 éve.

2023. okt. 18. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!