Április óta ismerkedek a mostani párommal,hivatalosan július óta vagyunk együtt,minden rendben van, viszont anyám szerint k***ás az,hogy ott akarok aludni nála,szerintetek? Múltkor ott aludtam nála és 1 hónapja balhé megy emiatt.
Mert szerintük megaláztam őket,hogy 1 hete ismertem a szüleit (a párom szüleit) és ott aludtam.
Szerintetek?
23N
Kérdező, nagyon maradiak a szüleid. Ha ilyeneket mondanak, hogy akkor takarodj a sráchoz-nos, én a helyedben "takarodnék" is. A te korodban már természetes a különköltözés, jót is tenne, pláne ilyen szülők mellett.
A másik: igen, van olyan, hogy valakit csak meg akarnak dugni. Senki nem látja előre a kapcsolatának alakulását. Mit gondolnak a szüleid, talán azt, hogy apád majd az esküvődig őrzi a szüzességedet (arról amúgy is lemaradt), meg csak a nászéjszakán lehet először szexelni? Menekülj ebből a családból, mert tönkreteszik az életedet, ha hagyod. Ha ez a kapcsolat meg félresikerülne, akkor lesz idővel másik. Nem kell a szülőkre hallgatni, ha tönkremenne a kapcsolatod, biztos kárörvendenének egy sort, de aztán elhallgatnának, ha közölnéd, hogy ez magánügy. Ha nem hallgatnánek el, ignoráld őket.
Én 31 vagyok, a férfinak saját háza van. Falun élünk, anyám szerint maga a tény, hogy elmentem hozzá, az k***ás..
Konzervatív a felfogás, ennyi. Fiú járjon a lányhoz.. csakhogy 21. század van...nekem nem értették meg.
Én sajnos behódoltam, és nagyrészt ennek köszönhetően is ...szétmentünk.
De ha egy köv.pasinál is ezt csinálják, nem hagyom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!