Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Április óta ismerkedek a...

Április óta ismerkedek a mostani párommal,hivatalosan július óta vagyunk együtt,minden rendben van, viszont anyám szerint k***ás az,hogy ott akarok aludni nála,szerintetek? Múltkor ott aludtam nála és 1 hónapja balhé megy emiatt.

Figyelt kérdés

Mert szerintük megaláztam őket,hogy 1 hete ismertem a szüleit (a párom szüleit) és ott aludtam.

Szerintetek?

23N

2023. okt. 18. 04:25
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
83%

Annyit mondj mikor elköszönsz, hogy holnap jövök, sziasztok.

A többihez semmi közük.

2023. okt. 18. 09:04
 12/42 anonim ***** válasza:
97%
ELVILEG 23 vagy, de mégis, mikor tervezel felnőni? Mert felnőtt nőt nem érdekli, mit magyaráz a rosszindulatú anyuci, hanem helyre teszi, és megy a barátjához.
2023. okt. 18. 09:07
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

23 évesen ismertem meg a párom.

1 hónap után összeköltöztünk, nem hogy csak ott aludtam.

Ma már 7 éve együtt vagyunk és a férjem

2023. okt. 18. 09:45
 14/42 anonim ***** válasza:
88%
Ha 23 évesen ennyire nem tudsz önálló lenni, akkor dobd a pasit és kész. Anyuék majd választanak neked férjet, amikor eljön az ideje. Természetesen szerintük, az ő ízlésüknek megfelelőt.
2023. okt. 18. 09:51
 15/42 anonim válasza:
65%
vótmá
2023. okt. 18. 10:47
 16/42 A kérdező kommentje:
Igen,van saját keresetem,dolgozok egyetem mellett 3 éve.
2023. okt. 18. 10:52
 17/42 anonim ***** válasza:
87%
23 évesen kérdés?
2023. okt. 18. 11:26
 18/42 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el a füled mellett, amit anyukád mond ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy attól fél, terhes leszel esküvő előtt, az öregek folyton ilyeneken paráznak.
2023. okt. 18. 11:56
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem anyukádat.

Az ottalváshoz a pasit kell ismerni (ami nálatok már bőven kipipálva), nem a szüleit...

Gondolom ő is azért lakik a szüleivel, mert még nem volt lehetősége elköltözni. Ha külön élne tőlük, mondjuk egy barátjával, akkor anyukád szerint meddig kellene a lakótárs nyakára járnod ismerkedés céljából az ottaváshoz?

Ráadásul valószínű, hogy a barátod szüleinek sem az a legnagyobb álmuk, hogy veled jópofizzanak, gondolom helyén kezelik a dolgot, tudomásul vették, hogy a fiuk felnőtt, be lettek mutatva a barátnőnek, innentől szerintem max. kíváncsian várják, hogy hogy alakul a kapcsolatotok, és bőven nem tartanak kurvának...

2023. okt. 18. 12:01
 20/42 anonim ***** válasza:
32%

Az anyud talán arra gondol,hogy a barátod szülei mit szólnak,hogy alig ismerted meg õket es egy hét után ott aludtál.

A szülei hogyan fogadtak?

2023. okt. 18. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!