Április óta ismerkedek a mostani párommal,hivatalosan július óta vagyunk együtt,minden rendben van, viszont anyám szerint k***ás az,hogy ott akarok aludni nála,szerintetek? Múltkor ott aludtam nála és 1 hónapja balhé megy emiatt.
Mert szerintük megaláztam őket,hogy 1 hete ismertem a szüleit (a párom szüleit) és ott aludtam.
Szerintetek?
23N
Annyit mondj mikor elköszönsz, hogy holnap jövök, sziasztok.
A többihez semmi közük.
23 évesen ismertem meg a párom.
1 hónap után összeköltöztünk, nem hogy csak ott aludtam.
Ma már 7 éve együtt vagyunk és a férjem
Nem teljesen értem anyukádat.
Az ottalváshoz a pasit kell ismerni (ami nálatok már bőven kipipálva), nem a szüleit...
Gondolom ő is azért lakik a szüleivel, mert még nem volt lehetősége elköltözni. Ha külön élne tőlük, mondjuk egy barátjával, akkor anyukád szerint meddig kellene a lakótárs nyakára járnod ismerkedés céljából az ottaváshoz?
Ráadásul valószínű, hogy a barátod szüleinek sem az a legnagyobb álmuk, hogy veled jópofizzanak, gondolom helyén kezelik a dolgot, tudomásul vették, hogy a fiuk felnőtt, be lettek mutatva a barátnőnek, innentől szerintem max. kíváncsian várják, hogy hogy alakul a kapcsolatotok, és bőven nem tartanak kurvának...
Az anyud talán arra gondol,hogy a barátod szülei mit szólnak,hogy alig ismerted meg õket es egy hét után ott aludtál.
A szülei hogyan fogadtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!