Az rendben van, hogy ilyet szól be nekem anyám barátnője?
Anyám legjobb barátnője hát alapból érdekes személyiség. Olyan belepofázós, meg van amikor nála vagyunk és anyámhoz szólok, hogy anyaaa, akkor ő kérdez vissza, hogy mi az :D
Van most apámmal egy konfliktusom lényegtelen csak anyámnak panaszkodtam és ott volt a nő is és ilyet szól nekem: "ez 3 éves óvodás viselkedés". 16 vagyok amúgy. Még ha így is gondolja, szerintem egy félig idegen nekem ne mondjon ilyet, még ha anyám csesz le azt mondom ok... De ő nem az én barátnőm hogy megengedje az ilyen stílusú vélemény nyilvánítást.
Mit gondoltok, ha esetleg tényleg gyerekesen viselkedtem, mondhat ilyet? Ti mondanátok más gyerekének hasonlót?
Hát nekem egy barátom nem beszélhetne így a gyerekemmel szemtől szemben, ha ők ketten konkrétan egymással nem barátok és a barátom csak beugatós típus. Leteremteném a barátomat. Ha ezt az anyuka hagyta, akkor róla is megvan a véleményem. Elbeszélgetnék anyukával is, nyugodtan meg lehet mondani. Ha ezután még hisztisnek tartanak, akkor innentől nem kell beszélgetni és megosztani vele semmit.
34/F
Ezt hívjuk kéretlen tanácsnak. Sajnos vannak ilyen emberek akik mindenbe bele pofáznak meg azt hiszik hogy ők a mindent tudók. De aztán biztos találnál az ő életében is olyat amire azt mondanád hogy három éves viselkedés. Pl. Ez is az, hogy olyanba szól bele, amihez nincs köze.
De egyébként igaz hogy legközelebb ne az ő társaságában mondj ilyeneket sőt..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!