Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mikortól adnátok éjszakára is...

Mikortól adnátok éjszakára is az apjának?

Figyelt kérdés

1 éves 2 hós a fiam, még nagyrészben anyatejes, bár napi 5-ször van étellel kínálva minimum és vizet, teát is kínálok.

Éjjelente újabban 7-10 alkalommal ébreszt és nappal is sokat kéri a szopit.

Egy gyerekkel már tapasztaltam, hogy minden igyekezetem ellenére se hagyta abba 3 éves koráig, így nála már nem is terveztem ez ellen harcolni.

Szétmentünk, az apa a 3 órás elvitelesáthatási időket 2 éves korától szeretné kiterjeszteni teljes hétvégére, ünnepekre, nyári szüneti 2 hetekre én viszont úgy vélem, hogy ezt így nehéz előre megmondani.

Ti mit tennétek a helyemben? Én szeretnék mihamarabbi megállapodást, de vele nagyon nehéz egyezkedni és annyira már ismerem, hogy nem a gyerek szempontjait tartsa elsőnek.

Ha ő 2 évesen erre készen áll, vigye, de ezt hogyan lehet lepapirozni? Számára úgyis mást fog jelenteni... én 2 és felet vagy 3-at írnék.

2024. márc. 8. 07:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
*jó döntéseket
2024. márc. 8. 18:11
 32/36 A kérdező kommentje:

Jaj hát így a végére nem lettem túl nyugodt.

Na látjátok, ez a baj, hogy normális esetben kérdésesnek sem kellene lennie, hogy az apa is ugyanúgy el tudja látni a gyereket. Számomra ő ebből semmit sem bizonyított, sőt egyszer hagyta megsérülni. A mesékből azt vettem ki, anyja is hagyta sírni a gyerekeket, régi módszer ez ugye az elhallgattatásra...

Biztos eljön az életemben az az időpont, amikor azt mondom, elegem van, kifáradtam, csak valaki vigye már el a gyereket, amíg én kipihenem magamat... de még nem most. Egy anyát a gyereke motiválja (gyerekei motiválják), és ez segít àtlendülni mindenen.

Hajlottam a kezdeti kommenteket olvasva arra, hogy 2 évesen megpróbálja elvinni ottalvásra PAPÍRON, de valahogy úgy kellene ezt lepapírozni, hogy fennhagyni annak a lehetőségét, hogy ha nem megy, nem lesz erőltetve.

Persze ez nem zàrja ki, hogy nekem ő azt mondja, minden simán ment.

Most viszont újra kételyeim vannak.

2024. márc. 9. 04:02
 33/36 anonim ***** válasza:
18%

Es baj, ha ketelyeid vannak, miutan egy monstrumként írod le?

”nem a gyerek szempontjai lennenek szamara elsödlegesek”

”hagyta a gyereket megsérülni”

Ezek utan normalis vagy, mire varsz, hogy nyugtassanak mégis meg a fórumozók, hogy mégis bízd rá?

2024. márc. 9. 07:04
 34/36 A kérdező kommentje:
Hú... nem mondok erre mást.
2024. márc. 9. 16:56
 35/36 A kérdező kommentje:
3 éves kortól fog ott aludni, nekem meg se kellett szólalnom, a bíró így kezdte, hogy hamarabb nem javasolja 😁
2024. márc. 11. 21:58
 36/36 anonim ***** válasza:
52%
Világos, csak nem várhatod el ezek alapján ettől az embertől, hogy majd nagyon jól fogja ellátni apai kötelességeit. Van az úgy, amikor a gyereknek jobb; ha nem is foglalkozik vele az apja.
2024. márc. 12. 06:06
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!