A családom a drogokkal azonosítja az antidepresszánsokat, folyton azt kell hallgatni, hogy ez rosszabb mint a drog, hogy lehet ezt szedni. Hogyan hárítsam az ilyen beszólásokat?
Már bánom,hogy elmondtam nekik. Úgy tesznek, mintha szélsőséges dolog lenne ilyet szedni.
Nekem egyébként hatnak, nem érzek semmi olyat, hogy ráfüggenék vagy hogy egyre több kell belőle.
32.
Jó agresszív vagy a GYÓGYszereddel. :D
Ja, nem mondja meg senki.
Elég elolvasni miket írsz, de biztos jól vagy, ha te mondod.
Hiszen a többi szólni sem merne. :D
"De valaki írja már le légyszi, aki nyugtatót, meg antidepresszánst szed, hogy számára milyen a boldogság."
Ugyanolyan mint bárki másnak.
Ezek lassan hatnak, kb 2-3 hét (!!) mire csinál valamit. Akkor is viszonylag észrevétlen, az ilyen SSRI gyógyszer annyit csinál, hogy segít az agynak felvenni a szerotonint.
De ez mondjuk szorongásra annyira nem jó. Az megint más asztal.
"Pedig az élet már csak ilyen. Hullámokból áll, és nekünk állnunk kell a hullámokat."
Amit te leírsz itt, az egy borderline (régi nevén mániás depresszió) is simán lehet, ha inpulzív is vagy mellé meg az obszesszió rész is ott vsn.
Nem erre akartak neked gyógyszert adni? Mert ha igen, az más lesz, nem SSRI.
Rólam is azt hiszik, hogy azért szedem mert ettől akarok boldog lenni. Hát dehogy. Én csak élhető mindennapokat szeretnék.
34#
A depressziós állapotban nincs olyan, hogy a mennyekben jársz. Nincs eufória. Csak az állandó mélység.
Antidepresszánssal sincs eufória, de nekem nem is ez az érzés kell. Ha ilyen kéne, becuccoznék jóféle drogokból egy hétvégi buliban.
A boldogság nekem a nyugalom, hogy nem kell többé abban a kilátástalan mélységben élni, és el lehet kezdeni élvezni a mindennapokat.
Én is ugyanúgy megélem az összes érzelmet, csak ahogy az utolsó írta, az agynak segít felvenni a szerotonint.
Olyan intenzíven élek át bármit, mint bárki.
"Antidepresszánssal sincs eufória, de nekem nem is ez az érzés kell. Ha ilyen kéne, becuccoznék jóféle drogokból egy hétvégi buliban"
Meg arról nem is beszélve, hogy SSRI mellé nem is lehet ilyesmit, mert szerotonin sokkot kapsz. Az meg olyan, hogy garantáltan kórházban kötsz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!