A családom a drogokkal azonosítja az antidepresszánsokat, folyton azt kell hallgatni, hogy ez rosszabb mint a drog, hogy lehet ezt szedni. Hogyan hárítsam az ilyen beszólásokat?
Már bánom,hogy elmondtam nekik. Úgy tesznek, mintha szélsőséges dolog lenne ilyet szedni.
Nekem egyébként hatnak, nem érzek semmi olyat, hogy ráfüggenék vagy hogy egyre több kell belőle.
Nekem meg binge eating disorder van, a kajára is rá lehet ám függeni.
Akkor most az étel a gonosz? A következő 30 évben fotoszintetizáljak ha jobban akarok lenni?
Naugye. Ne legyünk már ennyire hülyék.
Ez a fekete-fehér, "egy szer vagy jó vagy rossz egyéb árnyalat nincs" gondolkozásmód ebből a puritán gondolkozásmódból ered, és veszélyes.
Az, hogy mit történik, ha valamivel visszaélsz, az nem jelenti ám azt, hogy az egész az ördögtől való.
Hát figyu!
Tényleg jó, hogy neked hatásos ez a cucc és úgy érzed pont olyan vagy, amilyen egy egészséges
ember.
De én megértem a rokonaidat. Nekem apósom élt, meg anyám él évtizedek óta ezeken a cuccokon és zombi, mindkettő.
Akiket ismerek és ezen èlnek sem százas egyik sem.
Tompaság, lelassultság, akadozó beszéd, elhülyülés.
Messziről látszik mindről, hogy nem 100-as.
Te tényleg nagyon szerencsés vagy, én még ilyet nem láttam élőben.
6-os hogy tanultál pszichológiát ÉS pszichiátriát, amikor az egyik ELTE a másik SOTE? :D
Legközelebb mást találj ki :D
Jól mondja a 24-es.
Nem törődnek veled, csak beszólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!