Szülőként melyiket fogadnád rosszabbul: a ha a lányod DK-szimpatizáns lenne, vagy ha a fiad a Mi Hazánkkal szimpatizálna?
Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 10:28
1/23 anonim válasza:
a legrosszabb az lenne, h én olyan korlátolt lennék, h ez alapján ítéljem meg őket....
ezt nehezen fogadnám el...
2/23 anonim válasza:
Nyilván a Mi Hazánk nagyobb problémát okozna, a DK legalább nem náci párt, bár meglepődnék, ha egy fiatal velük szimpatizálna. :D
3/23 anonim válasza:
Ha bármelyik gyerekem politizálna.
4/23 anonim válasza:
az zavarna ha mihazánkos lenne, javítóba küldeném.
Viszont csak akkor dícsérném meg ha LMP-s vagy Momentumos lenne.
a többi párt töb mint gáz.
5/23 anonim válasza:
Nem érdekel. Addig politizáltok még elmegyek választani. Ezt tanítom a gyerekeknek is. Többire nincsen ráhatásunk. Ezen nem vitatkozzunk. Ezt tanultam a nagyszüleimtől.
6/23 anonim válasza:
A DK-t rosszabbul fogadnám. A Mi hazánk legalább nem tartja hatalmon a Fideszt. Szerintem inkább legyen a gyerekem emberileg sz@r, mint buta :D
7/23 steven95 válasza:
Én már megkaptam a szüleimtől, a hülye vagy? normális vagy? tán mszp-és vagy? -gúnyosan. A szüleim nem példamutatóak abban hogy tisztlejük a egymás nézeteit.
8/23 steven95 válasza:
Illetve a demagógia: "Mindennek ellenére azt tanácsolom, ne politizálj, undorító, mocskos egy dolog ..." - és kb 1-szer mondtam el a véleményem...
9/23 anonim válasza:
"A Mi hazánk legalább nem tartja hatalmon a Fideszt." - What? :D A MH a Fidesz zsebpártja kb.
10/23 anonim válasza:
Kit érdekelne? Ha felnőtt emberek, legalább színesebb lesz a karácsonyi ebéd. A szavazás meg amúgy is titkos, én mindenkivel vitába szállok akármilyen oldalon áll, pedig évek óta csak fütyiket rajzolni járok szavazni. Oszt akkor mi van? Szeretem a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!