Meddig kell egy " gyereket" nevelni, eltartani, segíteni ?
Gyerekfüggő a sztori.
Én kb 32 éves koromig lakhattam fateromnál, ahol az utolsó 5-6 évben lakbért fizettem érte fateromnak, igaz nem horrot, havi 20e Ft-ot, nyilván a rezsit fizettem, sőt a felújítási hitelt is. Volt gyerek korom óta életbiztosításom, abból kb 1M jött össze a 20 év alatt, ő fizette, azt beforgatta annó a lakásfelújításba amikor vette.
Húgomnak (féltestvér) lakott anyjánál, néha apánknál is. Ő megkapta a biztosítási összegét amit elbaxott. Neki kellett a saját albérlet amit nem tudott rendesen fizetni. Fix munkát nehezen vállal mert ő művész és az nem jó. Tanárként végzett, de az se volt elég jó mert nem kapott nagy fizut pályakezdőként.
Van köztünk kb 8 év.
Nekem jó szakmám van, jól keresek, van házunk, 2 autónk, 3 gyerekünk, igaz hitelünk is. Már lassan 7 éve teljesen külön tudtam költözni.
Ő albérletben lakik, sokszor kölcsön kell kérjen valakitől, párkapcsolatban se volt neki igazán hosszútávú. Faterom mindig őt pátyolgatta jobban, ő volt a kislány a szent. Engem is szeret, nincs ezzel gond, de valahogy engem kicsit másképp kezelt mindig.
Ennek ellenére húgomnak volt olyan beszólása, hogy a nyúgdíjas faterom ne utazgasson annyit meg ne költse annyira a pénzét, inkább őt kéne támogatnia.
Néha úgy gondolom, hogy az viszi többre akit kevésbé támogatnak, persze van szerencse is a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!