30 éves gyerekeket eltartani?
Nyugtassatok meg ...normális egy 34eves nő es egy 36 éves ferfi szüleiknél élnek és azok is tartják el őket...párkapcsolatuk nincs a férfinek is keres a nő hát..éjszakai randevúk semmi komoly...
alkalmi munkákból élnek körülbelül évente fél évet dolgoznak másik felében otthon doglenek néha valamit segítenek a házimunkába hébe hóba nem havi jelleggel adnak az anyjuknak pénzt (nevetségesen kevés összeget)
Igen!
Nem nyugtatlak meg.
Még ha igaz is lenne ez valaki(k)re akkor sincs közöd hozzá. H ameg magadról írod, akkor menjé máshova játszani, ne itt szídd mások energiáját, te....
Miért jó más életében vájkálni?
Ha nekik így jó, neked miért nem?
Ha nekik így jó,nem tartozik senkire.
Őket nem az állam tartja el.
Amúgy miért is baj,hogy ők fél évet dolgoznak egy évben?
Gyerekük nincs,lehet nem vágynak nagy dolgokra.
Az lenne a normális,hogy mindenki a saját igényeiért dolgozna meg.
Hát, én ezt már 22 évesen is közepesen cikinek éreztem, pedig a szüleim nagyon szívesen gondoskodtak volna rólam még jó pár évig. És nem vagyok idős, 27 múltam.
Nem mindenki teheti meg, hogy elköltözzön otthonról, viszont szerintem egy valamire való normális felnőtt legfeljebb addig marad anyuka szárnya alatt, amíg meg nem szerzi az első szakmai végzettségét, amivel munkába áll. Aki meg nem tanul ennyit sem, az húzzon melózni onnantól, hogy abbahagyja a tanulást és vegye ki a részét a közösből.
Nekem nem férne a pofámra az, hogy az öreg anyám istápoljon úgy, hogy már az én pofám is öregszik, de kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!