Van itt olyan, aki 30 éves, és az apja nem akarja, hogy párja legyen?
Figyelt kérdés
2022. márc. 21. 13:52
2/17 A kérdező kommentje:
Elmesélnétek, hogy miért alakult ki, és hogy oldjátok meg a problémát? Köszönöm :)
2022. márc. 21. 14:05
3/17 anonim válasza:
Úgy oldják meg a problémát, hogy elmúltak 18 évesek, és senkinek semmi köze a magánéletükhöz..
4/17 anonim válasza:
Lol, 30 évesen nem tudja megoldani hogy az apja ne szóljon a magánéletébe. :D A tiedbe mindig belefog.
5/17 anonim válasza:
Attól, hogy az apja nem akarja, hogy párja legyen miért ne lehetne?
6/17 anonim válasza:
Úgy, hogy apukát felvilágosítod arról, hogy hol a helye és lelépsz ha még vele élsz, kizárod az életedből, ha máskép nem megy.
7/17 anonim válasza:
"hogy oldjátok meg a problémát?"
Nézd, én 30 felett is még szüleimmel élek (nem "mamahoteles" stílusban), de hogy mikor, kivel, és hogyan legyen párkapcsolatom, arról egyedül én döntök.
Igen, volt, hogy apámnak nem tetszett a barátnőm. És? Én járok vele, nem ő. Ennyi.
8/17 anonim válasza:
Mindenképpen féltékenység az oka, annál meg felmerül valóban az incesztus gyanúja - azonos nemű gyerekkel is, ha elég régen kezdte vele az apa. Fél az apa, hogy ha intim viszonyba kerül valakivel a gyerek, elmondja a tiltott dolgokat.
9/17 anonim válasza:
Nagyon érdekes, hogy a kérdező töröltette az apa-lány tiltott viszonyára utaló választ. Ami azt jelenti, hogy nagyon is valós, titkolandó lehetőségről van szó, ha utalni sem lehet rá.
10/17 anonim válasza:
Úgy lehet kideríteni, csúfság áll-e a tilalom hátterében, hogy azt mondja az apának, pszichológushoz fog járni. Ha erre kitörő dührohamot kap az apa, akkor bizony valami csúnya dolog kiderülésétől fél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!