Van itt olyan, aki 30 éves, és az apja nem akarja, hogy párja legyen?
Én nem töröltettem a vàlaszokat, talàn az egyik vàlaszadó, nem tudom.
Az én esetem arról szól, hogy apàm azt gondolja, majd felcsinàl valaki, és otthagy a gyerekkel. De az nem tűnik fel neki, hogy ugyanezt csinàlta anyuval.
Ő sosem beszélt nekem semmilyen kapcsolatâról, soha nem is kérdezte tini koromban sem, hogy tetszik e nekem valaki. Anyuval régen elvàltak.
Nincsenek baràtai, nem szereti az embereket, egyedül él, remete
Mikor mondtam neki, hogy van pàrom és hazavinném bemutatni, azt mondta, ne vigyek oda senkit. Soha nem kérdez róla, úgy csinàl, mintha nemis létezne.
Engem nagyon bànt a dolog, mert én boldog vagyok évek óta a pàrommal, szeretnénk esküvőt, gyerekeket. És szàmomra nincs magyaràzat apàm viselkedésére. Ha felhozom, akkor dühkitörése lesz, meg olyanokat mond, hogy égnek àll a hajam tőle.
Senki nem érti, és én sem. Fogalmam sincs, mi àllhat a hàttérben. Szerintetek? Mi lehet a baja? És hogy tudnàm ezt a helyzetet megoldani, bemutatni a pàrom, és normàlis csalàdként élni?
9. Nem gyanús hogy bárki jelenthet? Nem csak a kérdező. Mellesleg ha engem és apámat gyanúsítana meg valaki ilyennel akkor biztos hogy engem is zavarna.
Az ilyen kombináló emberektől rosszul vagyok.
Mondani bármit mondhat, max kinevetem, ha ilyen fxsággal jön.
Egyébként sincsen köze hozzá, mert külön élek tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!