Ha 30 éves vagyok és éppen nem dolgozom mennyi idő után dobhat ki anyám joggal a házból?
Figyelt kérdés
Nem nagyon találok a környéken munkát (BAZ megye).
2 hónapja nem melózom.
2021. nov. 10. 19:44
1/28 anonim válasza:
Nyílván más mikor keresel, de nem találsz, mint mikor 30 éves hereként otthon lóbálod a kolbászt.. Nem mindegy.
2/28 anonim válasza:
Otthagytad a munkád vagy elküldtek? Én megértem hogy alig találsz munkát pedig munkaerőhiány van mindenhol:)
5/28 anonim válasza:
Mi van Bazsi, kiraktak a gyárból?
6/28 anonim válasza:
miért ha kiraknak valakit akkor hogy fog munkát találni és megélni? mikor még az elbérletet is fizetnie kellene?
7/28 anonim válasza:
Hát az nagy segítség lenne ha kidob, bár a korodból ítélve babyboomer szülő, úgyhogy kinézem belőle. :D
8/28 anonim válasza:
És oda vagy ragasztva BAZ megyéhez, vagy mi? Keress máshol is munkát. A kérdésből kiderül, hogy se családod, se lakásod nincs ott, tehát rugalmas vagy.
10/28 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem költözni. Meg hová menjek? A nagy pestre 130+rezsis garzonba, amihez kérnek beugrónak fél misi kauciót?
2021. nov. 10. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!