Ha 30 éves vagyok és éppen nem dolgozom mennyi idő után dobhat ki anyám joggal a házból?
Figyelt kérdés
Nem nagyon találok a környéken munkát (BAZ megye).
2 hónapja nem melózom.
2021. nov. 10. 19:44
11/28 anonim válasza:
Egy csomó munkahely ad ma már akár szállást is. Nem mondom, hogy 5 csillagos hely, de ha jól spórolsz akkor hamar el tudsz onnan költözni! Sok sikert az álláskereséshez! 🙂
12/28 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék azokra a szállásokra.. késelők ukránokkal munkásszálló?
2021. nov. 10. 20:24
13/28 anonim válasza:
:) mikyen késelős ukránok?:) nemár
14/28 anonim válasza:
És akkor mik a terveid a jövőre nézve?
15/28 anonim válasza:
13 láttál te már munkásszállót? tele van sok ukránokal tényleg. meg lepukkant helye a 90%-a. az jól hanfgzik hogy a munkahely ad szállást de z kb csak egy lyuk többnyire
2. van rá ezer jelentkező
16/28 anonim válasza:
Ha az övé a ház, és neked nincs haszonélvezeti jogod, akkor bármikor kidobhat onnan, teljesen mindegy, hogy dolgozol-e. Sőt, ha a tiéd a ház, és neki van haszonélvezeti jogod, akkor is kidobhat.
17/28 anonim válasza:
Én ahol voltam na az kulturált volt és jó :)
18/28 anonim válasza:
Anyád is ismer, pontosan tudja, hogy nem akarsz dolgozni. 30 évesen ne várd, hogy eltartson még. Mi lesz veled, ha meghal?
19/28 anonim válasza:
Komolyan ez a Balázska mindenhol jelen van? Ki ez? Rengeteg kérdés alatt ezt kell olvasni, hogy így a Balázska meg úgy a Balázska. Ki ez?
20/28 anonim válasza:
#20 Egy élettelen csávó akinek nincs jobb dolga, mint egész nap az oldalon lógni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!