Ha 30 éves vagyok és éppen nem dolgozom mennyi idő után dobhat ki anyám joggal a házból?
Figyelt kérdés
Nem nagyon találok a környéken munkát (BAZ megye).
2 hónapja nem melózom.
2021. nov. 10. 19:44
21/28 anonim válasza:
Ha nincs haszonélvezeti jogod, akkor akármikor :D
22/28 anonim válasza:
Pár éve még Pesten voltál, vagy nem? Nekem úgy rémlik.
23/28 anonim válasza:
Ha nem balázska lenne még mondanám, hogy mondj lakhelyet kb aztán linkelet egy rakat állásajánlatot.... mai világban csak az nem talál állást aki nem akar.
24/28 anonim válasza:
13-as vagyok. Nem voltam még munkás szállón, én is most keresgélek munkát, pici mellett nehéz, és akkor láttam több állásnál, hogy lakhelyet is biztosítanak.
25/28 anonim válasza:
Kérdező, borsodi vagy és tartasz a késelőktől? Nálatok az napi program:-D
26/28 anonim válasza:
Azért nem találsz mert válogatsz. Menj el gyárba. Én diplomával, nő létemre elmentem sz4ros operátor állásba ha csak az volt. Vannak minőségellenőri munkák is most hirdetve, nem megterhelők.
Szintén borsodi vagyok. Neked csak büdös a munka. Egyszerűbb élősködni.
27/28 anonim válasza:
Ha nincs pénzed, akkor ki fizeti az alkoholizmusodat? Szerintem joggal akar kirakni..
28/28 anonim válasza:
Hell, önkormányzatnal munka egy hónap múlva... gondolom még egy hónapig jár az álláskeresői..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!