Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meddig kell egy " gyereket"...

Meddig kell egy " gyereket" nevelni, eltartani, segíteni ?

Figyelt kérdés
33 éves fiú gyerek folyamatosan bántó megjegyzéseket tesz arra,hogy az ő élete nem olyan amilyennek képzelte.És engem hibáztat ( szülő) hogy neki nincs lakása...stb. Nem tudok neki lakást venni,már kapott 25 M FT és egy autót kezdésnek, de elherdálta. Dolgozik - ennyi a pozitívum.
febr. 22. 04:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Meg kell neki mondani, hogy a 25 millió pont megfelelő kezdő tőke lett volna egy lakáshoz. Az már az ő baja, hogy ehelyett kólára meg chipsre költötte.
febr. 22. 04:52
 2/15 anonim ***** válasza:
98%
Hát ha kapott 25 milliót, akkor egy szava sem lehet.
febr. 22. 05:54
 3/15 anonim ***** válasza:
86%
Engem 18 éves koromig tartottak el. Akkor költöztem többszáz km - re otthonról. Ráadásul nőként. És lett munkám, diplomám, lakásom szülői segítség nélkül. (és nem prostitúcióból. 😀)
febr. 22. 06:27
 4/15 anonim ***** válasza:
96%

Tudod mit kapna a bántó megjegyzéseire a nyomorultja, miután eltapsolt 25 milliót!

Hogy lehetsz ekkora lúzer, hogy ezt eltűröd?

febr. 22. 06:37
 5/15 anonim ***** válasza:
92%
mire költött 25m-t?
febr. 22. 06:59
 6/15 anonim ***** válasza:
29%
Csak szeretett tudok adni én ennyivel elintéztem annak idején .
febr. 22. 07:07
 7/15 anonim ***** válasza:
74%
Te nevelted :)
febr. 22. 07:16
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Én sem kaptam, és a gyerekemnek sem adtam milliókat az életkezdéshez,sőt, mondhatni,semmit.De nem vagyok hajléktalan-a gyerekem sem az-elmentem dolgozni, megéltem a fizetésemből, nem kaptam hozzá családi segítséget. Aki kap, azt nem ellenzem, csak ne legyen ez már elvárás. Ha egy gyerek elvégzi az iskoláit. amit szintén a szülők finanszíroznak, ugyanúgy, mint az egész addigi életét-menjen dolgozni, legyen önálló, tanuljon meg főzni és a pénzét beosztani,esetleg, ha szükséges, támogassa a szülőket.
febr. 22. 07:20
 9/15 anonim ***** válasza:
32%
Sajnos, úgy látom, ez ma már elvárás. Hála az égnek, nincs gyerekem.
febr. 22. 08:02
 10/15 anonim ***** válasza:
76%
Én csak egy erős kézfogást kaptam apámtól, mégis lett munkám, lakásom, diplomám.
febr. 22. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!