Húszonéves gyerekeknek kötelességük eltartani a szüleiket?
Figyelt kérdés
Az apuka storokot kapott évekkel ezelőtt, leszázalékolva otthon ül. De nem kell neki 0-24-es ápolás , tud bottal szépen menni, beszélni, enni, telefonzni.
Anyuka meg csak otthon ül vele. Nem dolgozik.
2023. máj. 7. 15:48
1/51 A kérdező kommentje:
A gyerekeik dolgoznak.
2023. máj. 7. 15:49
2/51 anonim válasza:
Van olyan,hogy szülőtartás:
3/51 anonim válasza:
Azért több infó kell. Anyuka hány éves, munkaképes - e?
4/51 A kérdező kommentje:
Anyuka 50, munkaképes teljesen.
2023. máj. 7. 15:56
5/51 anonim válasza:
Na és mióta ül itthon anyuka? A huszonéves gyerekek otthon élnek?
6/51 anonim válasza:
Nem kötelességük. Ha anyuka munkaképes akkor dolgozzon.
7/51 A kérdező kommentje:
Anyuka sose dolgozott. Mindig otthon volt a gyerekekkel. És várta, Hogy apuka minden pénzt megteremtsen.
Még akkor is otthon volt mikor már iskolába jártak a gyerekei.
2023. máj. 7. 16:00
8/51 anonim válasza:
A gyerekek otthon élnek?
Amúgy ha k meg a férje úgy döntöttek, hiyg a férj fog csak dolgozni, az az ő magánügyük.
9/51 A kérdező kommentje:
Igen még otthon élnek, de ha elköltöznek kötelességük lesz hazaadni pénzt, mivel a szülőknek nagyon kevés van? (Csak az apuka leszázalékolt pénze)
2023. máj. 7. 16:03
10/51 anonim válasza:
Igen. Én elvárnám hogy eltartson a lányom . Hiszen én is eltartottam. 56 évesen már hátra dőlhetnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!