Azt a kifogást elfogadnátok,hogy azért nem látogatnak meg,mert vannak kiskutyáim?
38.
Azt te csak hiszed, hogy a szent kutyád illatos és a lakásod patent.
Te mosolyogsz ezen, mi pedig akik érezzük a szagokat röhögünk rajtad. :D
Köszönöm mindneki válaszát!
Hihetetlenül megdöbbent néhányan ,hogy beszéltek a kutyákról, kikérem minden kutyás nevében, hogy budosek!!
Ahol büdös van , az a tömegközlekedés és még sorolhatnám ,hogy hol van büdös!
Témát le is szeretném zárni, köszönöm azoknak akik megértenek, de köszönöm a többieknek is, nincs azzal baj, hogy nem értünk egyet, de akkor mondhatnám, ahol sok gyerek van, O is sír még kíabál és nemmlehet rendesen beszélgetni tőle, ez nálam tapasztalat, hisz ha haza megyek ez van, de elfogadom és mégis megyek!
56.
Te agyalap...
Amikor meghívtak kutyás helyre, akkor éreztem.
Többet egyik helyre sem mentem, pont a bűz, a nyalakodás, az ugrálás, szőr, nyüsszögés miatt.
Mondjuk a gazdák sem valami ápolt emberek, ez tény.
Sajnos ilyenek ezek.
A bagós, az izzadt, a szájszagos, a bűzös zsíros hajszagú emberek sem érzik magukon, hogy milyen undorítóak.
Aki állandóan ebben van, az megszokja.
59.
Én teljesen okés vagyok, nem engem hanyagol el a családom, amikor szükségem lenne rájuk.
Neked fontosabbak a kutyáid, mint a szüleid.
Úgyhogy csak gondolkozz el, kinek bűzlik itt a lelke...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!