Azt a kifogást elfogadnátok,hogy azért nem látogatnak meg,mert vannak kiskutyáim?
Ha nem fogadod el, akkor is ez a helyzet.
Én megértem, én se megyek oda, ahol benti kutya van. Nem érdekel, mennyire tisztán van tartva, akkor is zavar.
A házigazdát nyilván nem kérném, hogy tegye ki, úgyhogy találkozunk máshol, ami még opció. De engem se kérjen senki arra, hogy tekintsek ettől el, és menjek, ha egyszer ott rosszul érzem magam. Ezt is tiszteletben lehet tartani.
13.
"
De egyébként akkor sem jött senki ,amikor csak egy kutya volt.."
Na itt a válasz kérdező. A kutya csak kifogás.
Egyébként én sem szeretem a lakásban. Sajnos mindenhol érzik a szag, csak már a gazdák megszokták.
Szőr, nyalakodás, ugrálás, nyüsszögés.
Mondjuk ezt kint sem bírom.
Számomra nem mindegy, hogy kitől.
Baráttól, ismerőstől simán.
Szülőktől, testvértől nyilván sz.r lenne, de legalább tudnám, hányadán állunk.
Szülők, testvérek , rokonság, így sorban....persze szarul esik,de meg kell értenem, lehet velem van a hiba ,hogy nem vagyok ez ügyben megértő.
De ha pl.en nem szeretném a gyerekeket, de otthon lenne egy,kettő akármennyi is haza mennék, úgy lennék vele,kibírom azt a pár órát...
Én nagyon szeretem a kutyákat. Szívesen mennék hozzád :)
29/L
Attól jogi yorkik és 3 havonta kozmetikázva vannak, szellőztetve a lakás ugyanúgy van kutyaszőr mindenhol és áporodott kutyaszag csak te már hozzá vagy szokva és nem tűnik fel. Tapasztalatból mondom. Pont ez miatt nem mentünk többet egy nagyon kedves rokonhoz az ország másik felébe mert ott kellett aludni de még egyszer nem bírtuk volna ki
Pedig állatbarátok vagyunk, van Hörcsög, tengerimalac, kutya, boci de mind a maga helyén...
Szűk családtól elfogadhatatlan számomra.
Egyenlő azzal, hogy lesza*unk...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!