Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Azt a kifogást elfogadnátok,ho...

Azt a kifogást elfogadnátok,hogy azért nem látogatnak meg,mert vannak kiskutyáim?

Figyelt kérdés
2024. febr. 7. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Náray Tamás társának a szavaival élve: a kutya otthon van, a vendég nem, ha pedig valami nem tetszik, ott az ajtó, ki lehet sétálni rajta. És ez így van. Amelyik vendég esetleg "otthon" van, őt garantáltan nem fogják zavarni a kutyák.
2024. febr. 9. 00:16
 72/76 anonim ***** válasza:
0%
Én se megyek szívesen kutyás lakásba vendégnek, mert bármennyire is szellőztetsz én érzem a kutyaszagot, ugyanis hiperszaglásom van sajnos.
2024. febr. 9. 01:24
 73/76 anonim ***** válasza:

47-es vagyok, igen. Vagy ők jönnek hozzám - amikor már hideg van -, de szép időben sétálunk, kimegyünk egy parkba, beülünk fagyizni, kávézni.

Maga a kutyájuk aranyos, nem arról van szó, de negyed óránál többet nem bírok ki egy légtérben vele, mert annyira "sok". megértem anyáékat, hogy nem zárják el, az övék, semmi baj, de nincs is belőle sértődés.

2024. febr. 9. 09:18
 74/76 anonim ***** válasza:
0%

Igen

Esetleg valami nyugisabb kutyához mennék.. ami nem gekszik mindenhova.

De yorki tacskó stb-hez én sem megyek, ha egy mós van rá.

Rosszulérzem magam tőlük.

2024. febr. 9. 11:17
 75/76 anonim ***** válasza:
0%

És ha nem hozzád mentek, hanem pl egy közeli kávézóba, étterembe, akkor sem hajlandóak? Mert akkor a kutya csak kifogás, ami szomorú.

Ha elmennek, akkor meg tényleg utálják őket, amit teljesen meg is értek, a nem büdösek a kutyák, hogy nem lehet szeretni őket hisztikédet, minősítgetésedet, pláne kutyák gyerekhez történő hasonlítgatását meg be lehet fejezni. Nem, nem ugyanaz a kettő, pedig nincs gyerekem.

2024. febr. 11. 11:23
 76/76 anonim ***** válasza:

Egyébként ha ők mennek és köztes helyen találkoztok,akkor én abból nem problémáznék kérdező,mert végül is mennek. Tehát fontos vagy. Annyi,hogy én oda vissza játékos vagyok mindenbe,ugyanúgy látogatnám őket de ott is köztes helyen,hozzájuk nem mennék. Ez így mindenkinek megfelelne,te is látogatnád őket meg ők is. Próbát megér tényleg.

75# Nekem van 2 gyerekem. Hidd el,van olyan állatutáló ismerősöm,aki megjegyzi azt is,ha eljön,tele a pelenka és elmész kicserélni egyből a pelenkázóhoz,kiszellőztetsz,stb. De érzi az orra azt a két mp-ig tartó szagot. Bár lehet magát érzi. :D Úgyhogy én azt vettem észre,aki ennyire utálja az élőlényeket,az bizony gyerekhez is úgy áll,sajnos. De lehet csak az én ismeretségembe van így. A kettő valahogy együtt jár. Hány ilyen kérdés van itt is. Emberileg ilyen típusúak. De ezzel sincs gond,mert minden megoldható,mint itt is megoldható a kérdezőnél,ha unoka lesz sem kell menni,nem kötelező,sőt,nem is hívnám. Ugyanúgy köztes hely marad,ezt forszíroznám továbbra,ha ez működik.

2024. febr. 11. 12:16
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!