Nappali egyetem mellett hogy tudnék szerintetek segíteni a végstádiumú rákbeteg édesanyámnak?
Figyelt kérdés
Elváltak a szüleim, csak rám számíthat, de nem engedi, hogy segítsem. Azt mondta tanuljak, hogy mielőbb végezzek. De albérletben lakom, s csak hétvégén látom. Gondolkodtam passzív féléven is, de azt mondta, szó se lehet róla. Nekem akar jót, tudom. De én ezt így nem bírom, mindenem neki köszönhetem, a szemem fénye, egy angyal. Gondolkodtam h megölöm magam, csak közben álmaim egyetemére járhatok, amit szívesej csinálnék a jövőben, és anyukámnak mindenképp az a vágya, h bennem éljen tovább, s végezzek az egyetemmel.febr. 5. 15:58
31/34 anonim válasza:
Szerencsétlen nő, nem elég hogy rákos, a lánya még magasról tesz a kérésére, és csakazértis halaszt meg ápolja. Milyen klassz (irónia)
32/34 anonim válasza:
Szerencsétle rákos nő!
Majd pont akkor nem lesz ott senki mellette amikor az utolsó pohár vizet kérné....
33/34 anonim válasza:
Őszintén itt mindenki olyan kemény. Mindenkit elveszítettem, aki fontos volt nekem (most is van aki fontos, tehát úgy értve hogy aki nevelt) én biztos hogy több időt töltenék vele. Ez nem azt jelenti hogy ott hagynám az egyetemet, de hogy többet lennék az anyámmal az biztos.
34/34 Arinhun válasza:
Gondolkodtam h megölöm magam. Hát először is kérj te is segítséget barát vagy akár pszichológus-tól (nem szégyen).Nem tudom mennyi szoros a kapcsolatod édes anyukáddal, de én tuti halasztanék 1 félévet vagy 1 évet is akar. Közben kereseknek bármi kisegítő állást alkalmit hogy minnél többet vele lehessek.20 évesen ebben a cipőben voltam csak édesapámmal lassan már 13 éve nem bántam meg hogy így döntöttem. Mai napig azt valóm hogy család mindennek és mindenki előtt. Saját gyerekeimet így nevelem hogy a családnál nincs fontosabb!! Pénzt keresni tanulni bármikor lehet barát jönnek/mennek de a család az család !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!