Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A testvérem teljesen megőrült,...

A testvérem teljesen megőrült, vagy miért teszi ezt velem?

Figyelt kérdés
Röviden, túl vagyok egy elég durva váláson, majd egy csúnya szerelmi bánaton, van egy 6 éves kislányom akit egyedül nevelek, a vírus miatt kevesebb fizetést kapok mint szoktam, a nagyapám rákos és kevesebb mint egy hét múlva műtik, teljesen ki vagyok borulva. Azt sem tudom hogyan fogom ezt az egészet túlélni a húgom meg olyanokkal jön hogy szerintem piros vagy fehér rózsa legyen az esküvőjén, meg hogy menjek vele ruhát próbálni, olyan mintha az ő nagyapja nem is lenne rákos. Persze megértem hogy neki ez fontos, elmentem vele az esküvői ruha szalonba, próbáltam kedves és konstruktív lenni, de csak azt kaptam meg hogy inkább menjek haza mert ahogy rám néz elmegy a kedve mindentől. Bezzeg én tőle semmi segítséget nem kérhetek! 28N

2020. máj. 22. 22:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Milyen segitseget kersz tole, dajkara van szukseged? Ennyi erovel o is mondhatna, hogy te rontod el az o kedvet.
2020. máj. 22. 22:56
 2/19 anonim válasza:
92%
Biztos ő is rosszul érzi magát a nagyapja miatt, de emiatt nem mondhatja le az esküvőt..Gondolj bele, hogy mindig van rosszabb és légy hálás amid van. Nehogy egyszer az élet elvegye tőled azt, amit most nem becsülsz eléggé. A legjobb lenne ha megbeszélnétek. Az egyenes út a megoldás.
2020. máj. 22. 23:13
 3/19 anonim válasza:
82%
Tényleg beszéljétek meg. Mond el neki, hogy igenis rosszul érzed magad, több dolog miatt is. Hidd el, hogy sokkal megértőbb lesz, és utána igyekezni fog segíteni. Kitartást!
2020. máj. 22. 23:15
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

Ő szerintem próbálja az esküvővel elterelni a figyelmét, biztos nehezebben mutatja ki az érzéseit , próbálja elrejteni inkább.

Ne bántsd emiatt, próbáld támogatni és próbálj kicsit kikapcsolódni te is!

22L

2020. máj. 22. 23:25
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
Te nagyon irigy vagy. A te eleted tonkrement, ove most kezdodik. Ne takarozz a nagyapaddal. Teged bant h neki most jo neked nem. Szegyelld magad. Orulok h nem az en testverem vagy.
2020. máj. 23. 00:43
 6/19 anonim ***** válasza:
60%
Jaj es mielott lepontoznal, olvasd el megegyszer a kerdesed, mennyire nyilvanvaloan sut a szavaidbol a keseruseg es irigyseg. Az onkritika nem szegyen, sot. Gyakorold kicsit.
2020. máj. 23. 00:47
 7/19 anonim válasza:
58%

Huhh, jól leszúrták páran a kérdezőt.

Szerintem nem tudjuk pontosan mi történt. Nem tudjuk, hogy húga pl. tényleg nem törődik-e azzal, hogy a nagyapja rákos, vagy csak elrejti az érzéseit.

Kérdező, elhiszem, hogy nehéz helyzetben vagy, nagyon nehéz dolgokon mehettél keresztül a leírásod alapján, és ilyenkor piszlicsáré dolognak tűnhet, hogy milyen színű legyen majd a virág az esküvőn.

Nem tudom, vissza tudsz-e gondolni arra, hogy Te anno hogyan tervezted az esküvőd. Neked pl. fontosak voltak-e az ilyen jellegű részletek (a rózsák színe), mint ami most a húgodnak fontos?

Neked volt-e rá igényed, hogy valaki elkísérjen ruhát próbálni?

2020. máj. 23. 02:25
 8/19 anonim ***** válasza:
78%
Mert mit kéne tennie? Elhalasztani az esküvőjét mert neked szar szakaszban van az életed? Nem készülni, nem választani ruhát, törődni a virágokkal? Itt veled van gond kérdező, nem vele.
2020. máj. 23. 06:58
 9/19 anonim ***** válasza:
76%

Ne viselkedj ugy, mint aki temetesre keszul! Hol marad az optimizmus?!

Anno amikor a volegenyemmel szakitottunk, pont azok a napok voltak a legborzalmasabbak, amikor otthon ultem a negy fal kozott! Nem art ha kicsit kizokkentenek ebbol a depresszios allapotbol!

A tesodtol amigy mit varsz? Fujja le az eskuvot es zokogjon egesz allo nap?! Egyedul senki sem megy ruhat probalni, nagyon is sokat szamit, ha valaki ott van es segit, vagy csak siman megerosit a valasztasban! A ruhaproba altalaban vidam hangulatban szokott telni, en megertem a tesodat, ha lelombozta az erzekelhetoen siralmas hangulatod! En is inkabb elkuldtelek volna, mielott eloallsz az otlettel, hogy inkabb fekete ruhat valasszak!

Azt is irtad, hogy tul vagy egy valason, majd egy szerelmi banaton. A valas utan szerelmes lettel, gondolom nem hianyzott a volt ferjed. Nem jott ossze a dolog a kiszemelt ferfival...

Szamomra sokkal inkabb az jon le, hogy egy cseppet bant teged az, hogy a tesodnak osszejott a dolog, es mivel te nem vagy boldog az eleteddel, nehezen viseled masok boldogsagat!

A koronavirus miatt pedig nemcsak te szivsz! Rengetegen belehaltak es rengetegen vesztettek el az allasukat. Latod, neked legalabb van nemi beveteled. Szoval kapd ossze magad, es ne mindig csak a rosszra gondolj! Esetleg keress fel egy szakembert, mert itt nem a teso az aki "megorult"....

2020. máj. 23. 07:04
 10/19 anonim ***** válasza:
94%

Nagyi - Nem tudni, hogy mit érez iránta a tesód, illetve azt sem tudni, hogy csak nem akarja-e mutatni, hogy félti.

Te - Nos nem értem, a TE, nyomorod miatt, miért érezze xarul magát? Gondolom nem miatta váltál el, és nem ő szakított veled, és nem ő kérte, hogy szaporodj, vagy igen?

2020. máj. 23. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!