Hogyan tudnék szüleimmel beszélni erről? 20/L
Persze, tízévente egyszer, azért van tele a robotzsaru ezekkel az esetekkel és azért pusztul bele pl a bátyám nyomozóként a munkába, igazad van :D
Agyam elszáll, milyen naív emberek rohangálnak ezek a bolygón.
Nem azt írtam, hogy ne ismerkedjen online, te szavakat kiforgató szerencséltenség.
Azt írtam, hogy legyen elővigyázatos, mert az a tapasztalat, hogy az esetek nagy részében az ilyen ismeretségek veszélyesek egy fiatal lánynak.
Az alap volna, hogy nem jöhetne be a házamba egy idegen, ezt nem is értem, hogy gondoltad :D
Nem kell nálatok találkozni, hanem egy városban valami beülős-sétálgatós helyen.
20-engem mondjuk két olyan férfi próbált egymástól függetlenül megerőszakolni, akivel online beszélgetés után találkoztam.
Nyilvános helyen, de ránk sötétedett.
Ahhoz képest, hogy összesen három férfivel ismerkedtem online ÉS találkoztam, nem olyan rossz arány, hogy abból kettő bántalmazni akart, de tényleg, nem kell óvatosnak lenni.
21:13
Azért mert a srác egyik szűlője debil volt és szerzett némi lelki sebet az indok arra, hogy egy embert teljes mértékben elítéljünk és esélyt se adjunk neki? Szűnj meg létezni inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!