Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék szüleimmel...

Hogyan tudnék szüleimmel beszélni erről? 20/L

Figyelt kérdés
4 hónapja beszélgetek egy norvég sráccal, és majd szeretne hozzám eljönni, így meséltem róla szüleimnek, akik még az esélyt sem adnák meg, hogy megismerjék. A srácot az apukája nevelte fel, mivel az anyukája elég durva dolgokat művelt (többet nem tudok, mert nem nagyon szeret róla beszélni) és erre szüleim mondták, hogy képzelhetem, hogy egy ilyen háttérrel rendelkező embernek milyen lelkivilága van, főleg, ha beszélni sem tud róla. Emiatt nem szívesen látnának minket együtt, mert ki tudja, hogy később még miket hozhatnak ki belőle a traumák, úgyhogy nem is szeretnék, ha találkoznék vele és többet ne hozzam fel nekik ezt a témát.
2024. jan. 30. 18:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

Persze, tízévente egyszer, azért van tele a robotzsaru ezekkel az esetekkel és azért pusztul bele pl a bátyám nyomozóként a munkába, igazad van :D

Agyam elszáll, milyen naív emberek rohangálnak ezek a bolygón.

2024. jan. 31. 09:03
 22/29 anonim ***** válasza:
0%
Igazad van, ne ismerkedj online mert kiveszik a vesédet😂 mit dobsz el? Az agyadat? Biztos meg van még?
2024. jan. 31. 09:15
 23/29 anonim ***** válasza:
89%

Nem azt írtam, hogy ne ismerkedjen online, te szavakat kiforgató szerencséltenség.

Azt írtam, hogy legyen elővigyázatos, mert az a tapasztalat, hogy az esetek nagy részében az ilyen ismeretségek veszélyesek egy fiatal lánynak.

2024. jan. 31. 09:27
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Az alap volna, hogy nem jöhetne be a házamba egy idegen, ezt nem is értem, hogy gondoltad :D

Nem kell nálatok találkozni, hanem egy városban valami beülős-sétálgatós helyen.

2024. jan. 31. 14:10
 25/29 anonim ***** válasza:
84%

20-engem mondjuk két olyan férfi próbált egymástól függetlenül megerőszakolni, akivel online beszélgetés után találkoztam.

Nyilvános helyen, de ránk sötétedett.

Ahhoz képest, hogy összesen három férfivel ismerkedtem online ÉS találkoztam, nem olyan rossz arány, hogy abból kettő bántalmazni akart, de tényleg, nem kell óvatosnak lenni.

2024. jan. 31. 14:13
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy, hogy milyen a háttere/nemzetisége, szerintem evidens, hogy valakit, akit még sohasem láttál élőben, nem ajánlatos beengedni a házadba. Ő foglal egy repülőjegyet, keres egy olcsóbb szállást (akár te is utánanézhetsz, milyen lehetőségek vannak a városotokban, hisz nyilván jobban ismered a helyet, mint ő, és biztos nagy segítség lenne neki, ha nem egyedül kellene végigböngésznie a hirdetéseket), aztán találkoztok egy nyilvános helyen, kávézó, cukrászda, stb. , sétáltok egyet, beszélgettek. Nyilván ha majd jobban megismeritek egymást, esetleg komolyra is fordul a dolog, eljöhet hozzátok, megismerheti a szüleidet is, de abban egyet kell értenem velük, hogy első alkalommal tényleg nem érdemes hozzátok költöztetni, még ha csak pár napról is lenne szó.
2024. jan. 31. 17:31
 27/29 anonim ***** válasza:
63%
Teljesen igazat adok a szüleidnek. Miért bonyolítanád az életedet ilyen emberrel? Egyértelmű h lelki sérült,szted téged nem húzna le? Hallgass a szüleidre.
2024. febr. 2. 21:13
 28/29 anonim ***** válasza:
74%

21:13

Azért mert a srác egyik szűlője debil volt és szerzett némi lelki sebet az indok arra, hogy egy embert teljes mértékben elítéljünk és esélyt se adjunk neki? Szűnj meg létezni inkább!

2024. febr. 2. 21:30
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt hasonlóban részem mint ami a szüleid reakciója (meg sokan másoké is itt) csak fordítottan. Kelet-európai srácként úgy féltette a család tőlem a lányt mintha minimum minden második ember erőszaktevő lenne M.o.-on. Idővel elfogadják majd ha rendes srác és tesz is érte hogy elfogadja a családod.
2024. febr. 6. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!