Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudok a szüleimmel semmirő...

Nem tudok a szüleimmel semmiről sem beszélni mi lehet ennek az oka?

Figyelt kérdés
Apukámmal alapból nem beszélgetünk mert nincs miről meg ő se beszél velem.Anyukámmal néha beszélek de mindig ha mondok valamit akkor belalszik rajta vagy nem figyel vagy azt mondja hogy fáradt hagyjam békén.Elég rosszul esik hogy nem lehet velük semmiről sem beszélni mert leszarnak engem.Olyan jó azoknak akik őszintén tudnak beszélni az anyjukkal meg hülyeskedni meg ilyesmik.Ha meg visszakérdezek hogy figyel-e akk azt mondja persze azt utána megint nem érdekli amit mondok vagy csak mond egy "uhum"-ot.Mi lehet ennek az oka hogy a szüleim ennyire nem beszélnek velem és csak a kifogásokat keresik ha beszélni szeretnék velük?

jan. 18. 01:58
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Ideje haverokkal stb beszélgetni, nem ugyanaz de a semminél több.
jan. 18. 02:13
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Tizenéves vagy? Ha igen ne csodálkozz, mindenki így van/volt vele. Elmúlik.
jan. 18. 07:33
 3/7 anonim ***** válasza:
33%
Beszélj a politikáról
jan. 18. 08:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű a megoldás, nem beszélsz! Én sem beszélek velük, csak a kötelezőt.

Anyámnak a munka és a problémák léteznek csak, más nem. Belegebedett a monoton világba és ehhez igazodik. Én már eleve nem is próbálkozok velük beszélgetést kezdeményezni mert többek között ugyanaz történik minden nap.

Anyám csávója: Na mizu, mi történt?

Anyám: Semmi, szar napom volt.

Aztán beledöglenek az ágyba és ennyi volt a nap. Felhívja az anyját meg a tesóját, hogy megkérdezze, hogy mi van velük akik azon kívül, hogy elmentek dolgozni vagy ki a kertbe kapálni és füvet nyírni más nem történik, de ezt mégis annyira viccesen adják elő mintha ezek tényleg olyan dolgok lennének amikre a másik kíváncsi lenne.

Sokat tudok beszélni és remek beszélgető partner vagyok általában. de ilyen dolgokról én képtelen vagyok mit mondani, eltelt aztán kész.

jan. 18. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg ők másfajta természetűek,apukád sztem inkább magának való,ettől még túlzás azt gondolni,hogy nem szeretnek.Ez annyira tipikus tini gondolkozás....

Én is nyafoghatnék,hogy mikor kérdeztem a gyerekeimet, mi történt a suliban,a barátoknál,mindig az volt a válasz,hogy SEMMI. Akkor dőltem volna késbe? Mind a 3 gyerekem más tipus,most már beszélgetnek velem a maguk temperamentuma szerint.

jan. 18. 18:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ugyanez, de jót felvisítottam 4-es. Nálunk is, kapálás gyomlálás aztán döglés ez is egy verzió. =) anyámnál megfigyeltem, hogy komoly beszélgetést kell kezdeményezni és akkor komoly választ kapsz, de nem biztos hogy ellazul attól még és jót tudtok beszélni. Sajnos én sem szoktam tudni vele, mert mindíg fáradt és motiválatlan, rosszkedvű. Mivel csak cserekereskedelemben tud gondolkodni, ezért inkább nem is ad, mert fél hogy átbasszák.
jan. 18. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez így csúnya megfogalmazás volt, de ez is igaz lehet.
jan. 18. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!