Hogyan tudnám még kibírni a szüleimmel ezt a kis időt?
22 éves vagyok. Egyetem után hazaköltöztem a szüleimhez (megbántam) és azóta eléggé sok a nézeteltérés.
Előjáróban leírnék pár dolgot.
A szüleim becsülettel felneveltek engem is és a bátyámat is. Megvolt mindenünk, diákmunára se voltam sose rászolulva de azért persze néhány alkalommal mentem dolgozni főleg a Balatonra ahol jól lehetett keresni. Mindenben támogattak eddig, tényleg nem mondhatok rájuk rosszat. Viszont most jön a jelenlegi helyzet.
Az utolsó évemben nem kaptam kolit így egy haverommal albérletbe laktam. Nagyon élveztem, sőt kifejezetten jól jött 1 haver. Viszont most hogy hazaköltöztem a szülőkhöz nem érzem már jól magam itthon. Sőt, kifejezetten rosszul érzem magam. Dolgozok és az a tervem,hogy jövő nyáron elköltözzek itthonról. De félek hogy addig el fog mérgesedni a viszony. Anyám spórolós fajta. Ha veszek kaját (mekiben, egy gyrost stb) azt pénzkidobásnak tartja, hétvégén délelőtt kell kitakarítani a szobám (nem ér rá sose délután, ha nem csinálom meg délelőtt akkor elkezd hisztizni) és még sorolhatnám. Borzalmasan, zavar, frusztrál, hogy gyerekként bánik velem mikor már felnőtt vagyok. Mit tudnék ez ellen tenni? Anyám megváltozni már nem fog de ez a sok b@szogatás felgyűlik az emberbe és egyszer kiszakad.. már annyira nem szeretek itthon lenni hogy az ünnepekkor is inkább egy másik városban tervezek lenni. Kezdek besokalni itthon teljesen. Van valami mód,hogy elviselhetőbb legyen itthon? Régebben sose volt gondom vele. És nem életem végéig rajta akarok élősködni de nyárig sajnos itthon lakok.
Honnan veszed hogy meleg lenne a haverom vagy én? 😂
Nekem is igenis nagy gond a b@szogatás. Nem egy 10 éves gyerek vagyok. Az albertlben is mindig rendet tartottam. Magamnak mostam, vasaltam stb. Most nem kell mert anyám megcsinálja. De nem szeretem hogy beleszól hogy mire költöm a pénzem. Azt mondta ne adjak semmit a rezsibe, kajába hanem tegyem félre hogy könnyebben boldoguljak majd később.
Hisztizel, hogy nem vagy gyerek, közben
- eltartatod magad
- nem bírsz alkalmazkodni
:D ne haragudj, de semmi egetrengető nincs édesanyád kérésében.
Mert mit kellene tennem ha nem
fogad el pénzt?
Bátyám se tudott alkalmazkodni. Vele is veszekedett anyám. Aztán megkapta a saját lakását a szülőktől és azóta nincs vita. Remélem nálam is megszűnnek majd a viták ha megveszik a lakást nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!