Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék szüleimmel...

Hogyan tudnék szüleimmel beszélni erről? 20/L

Figyelt kérdés
4 hónapja beszélgetek egy norvég sráccal, és majd szeretne hozzám eljönni, így meséltem róla szüleimnek, akik még az esélyt sem adnák meg, hogy megismerjék. A srácot az apukája nevelte fel, mivel az anyukája elég durva dolgokat művelt (többet nem tudok, mert nem nagyon szeret róla beszélni) és erre szüleim mondták, hogy képzelhetem, hogy egy ilyen háttérrel rendelkező embernek milyen lelkivilága van, főleg, ha beszélni sem tud róla. Emiatt nem szívesen látnának minket együtt, mert ki tudja, hogy később még miket hozhatnak ki belőle a traumák, úgyhogy nem is szeretnék, ha találkoznék vele és többet ne hozzam fel nekik ezt a témát.
2024. jan. 30. 18:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
59%
Vállalom a lepontozást, mai fejemmel igazat adok a szüleidnek.
2024. jan. 30. 18:47
 2/29 anonim ***** válasza:
70%

Előítélet + külföldi. Ennyi elég a szüleidnek, hogy ne akarják megismerni.

Sehogy. Találkozzatok a tudtuk nélkül! Akik ennyire korlátoltak, hogy az esélyt sem akarják megadni másnak azok ne szóljanak hozzám, főleg nem párkeresésben. Ha esetleg valami olyan indokkal tudnának jönni ami ami jogos akkor esetleg el lehetne gondolkodni rajta, de így, szimplán telibe szarják az egészet és eggyel kevesebb probléma amivel foglalkozni kell.

2024. jan. 30. 18:51
 3/29 anonim ***** válasza:
43%
Az érdekedben én sem javaslom. El sem kellett volna ezt kezdeni. Mégis milyen elképzelésetek van a jövőre nézve?
2024. jan. 30. 18:57
 4/29 anonim ***** válasza:
46%
Hallgass a szüleidre
2024. jan. 30. 19:01
 5/29 anonim ***** válasza:
58%
A szüleid hogy lehetnek ennyire elitisták és korlátoltak? Az ő életük tökéletes? Azt hiszik attól lesz valaki boldog ha egy látszólag intakt, teljes családban nő fel?
2024. jan. 30. 19:05
 6/29 anonim ***** válasza:
86%
Manapság ebben mi a fura? Én sosem láttam apámat, anyám egyedül nevelt fel mégis normális lelki világgal rendelkező férfi lettem,de nyilván apámról nem szívesen beszélek. Annyi de annyi ilyen ember van, környezetemben már ritka, ha valakit 2 szülő nevelt boldogságban békességben
2024. jan. 30. 19:12
 7/29 anonim ***** válasza:
23%
Mennyire barna a bőre?
2024. jan. 30. 19:12
 8/29 anonim ***** válasza:
91%
Annak idején én magam is belefutottam egy hasonlóba (külföldön élő magyar srác, anya meghalt, apa Magyarországon, majd jön haza és akkor meglátogat engem... a folytatásban minden volt - isteni erők, hónappkra való felszívódás,majd orditozás, alaptalan vádaskodás, megszégyenítés, hazudozás...). Valószínüleg a fele sem volt igaz annak amit mondott, lehet nem is élt külföldön csak fel akart vágni vele. Nem azt mondom, hogy mindenki ilyen, de csak óvatosan ismerkedj - messziről jött ember azt mond amit akar.
2024. jan. 30. 19:27
 9/29 anonim ***** válasza:
91%

Ha komolyra fordul a dolog, szerintem az idő megoldja, majd rájönnek, hogy egy rendes srác, hacsak nem teljesen kattantak a szüleid. (Ha meg azok, akkor nincs mit tenni, elhúztok Norvégiába és kész.)

Sajnos arról senki nem tehet, hogy a szülei milyenek. Ha engem meg azt a pár legjobb barátomat, akik vannak, a szüleink alapján ítélnének meg, hát lehúzhatnánk magunkat a vécén...

2024. jan. 30. 19:30
 10/29 anonim ***** válasza:
18%
Bocs, de nincs elég magyar fiatal, neked pont egy defektes külföldi fax kell? (amúgy hol ismerted meg)
2024. jan. 30. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!