Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnék szüleimmel...

Hogyan tudnék szüleimmel beszélni erről? 20/L

Figyelt kérdés
4 hónapja beszélgetek egy norvég sráccal, és majd szeretne hozzám eljönni, így meséltem róla szüleimnek, akik még az esélyt sem adnák meg, hogy megismerjék. A srácot az apukája nevelte fel, mivel az anyukája elég durva dolgokat művelt (többet nem tudok, mert nem nagyon szeret róla beszélni) és erre szüleim mondták, hogy képzelhetem, hogy egy ilyen háttérrel rendelkező embernek milyen lelkivilága van, főleg, ha beszélni sem tud róla. Emiatt nem szívesen látnának minket együtt, mert ki tudja, hogy később még miket hozhatnak ki belőle a traumák, úgyhogy nem is szeretnék, ha találkoznék vele és többet ne hozzam fel nekik ezt a témát.
2024. jan. 30. 18:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
10-es: mert a "magyar fiatalok" többsége nem legalább annyira defektes, mint ez a srác????
2024. jan. 30. 20:09
 12/29 anonim ***** válasza:
59%
Van az a közmondás, hogy messziről jött ember bármit mondhat.
2024. jan. 30. 20:18
 13/29 anonim ***** válasza:
64%
Csak ez az internet korában már nem egészen igaz!
2024. jan. 30. 20:20
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
Óvatosan az internetes ismerkedéssel, nagyon könnyü valótlan dolgokat igaznak eladni....
2024. jan. 30. 20:43
 15/29 anonim ***** válasza:
93%

Egyetértek a 14essel, bárki mondhat bármit neten keresztül. 4 hónapja beszélni nem sok. Azzal, ha eljön Magyarországra, foglal magának szállást, és találkoztok a városban, szerintem semmi gond nincs. De ne azzal nyiss, hogy majd alszik nálatok, mert az erős...

Viszont én vagyok az egyetlen, aki megrökönyödött azon, hogy a norvég srác elmondott a kérdezőnek bizalmas dolgokat a múltjáról (még ha nem is részletekbe menően), a kérdező meg azonnal tovább mondta a szüleinek? Vagy ez csak nekem tűnik eléggé... hogy is mondjam... etikátlannak?

2024. jan. 30. 22:14
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

20 éves vagy, minek ilyen mélységben beavatni a szüleidet a dolgaidba? Te sem vagy százas...Ismerkedj, akivel akarsz, jöhet Mo-ra, amennyit akar: szépen vesz egy repjegyet, foglal magának valami közeli szállást és a szüleidnek elég annyit tudniuk, hogy elmentél otthonról egy barátoddal találkozni. Miért kell ehhez pszichoanalízist bemutatni róla?! Nyilván annyira csak nem vagy buta vagy,hogy egy vadidegent magatoknál akarnál megvendégelni...Akkor ne csodálkozz, hogy hallani se akarnak róla.

Majd előbb te ismerd meg, jöjjön el, majd menjél te is, és ha már van bármi alapja annak, hogy beszélj róla a szüleidnek, akkor majd megosztod velük azt, hogy ismerkedsz egy sráccal (a gyatyaméretét, meg a kórelőzményeit akkor sem kell közölni...).

Egyébként pedig teljesen igaza van az itt előttem szólóknak: messziról jött ember azt mond , amit akar, a social media felületekre azt hazudik fel magáról , amit akar, úgy ferdíti a valóságot, ahogy nem szégyelli. Nem kell ehhez külföldinek lenni. Szóval előbb ismerd meg személyesen, láss bele az életébe, aztán nyilatkozz róla bárkinek. Ebben igaza van a szüleidnek. abban nem, hogy elb..ott lelkületű, problémás családból származó embert itt is találsz, attól nem kell tartani...kb. minden második magyar embert

is kirostálhatnának ezen az alapon :D

2024. jan. 31. 08:27
 17/29 anonim ***** válasza:
26%

Problémás hátterű külföldi pasiktól az ég óvjon mindenkit, higgy nekem. Persze a hazai állomány sem csekély, ezt hozzá kell tenni.

Egyenlő körülményeket biztosító, semleges helyen is tudtok találkozni, nem? Ő foglal szállást, de nem oda mész, hanem egy általad választott kávézóba mondjuk és mindenképpen NAPPAL.

Huszonéves, fiatal, egészséges lány vagy, tökéletes célpont a szakosodott kereskedőknek. Gondolom te sem akarsz tudtodon kívül vesedonor lenni.

Arról nem is beszélve, hogy tényleg norvég-e a pasi, vagy csak ezt mondja?

2024. jan. 31. 08:33
 18/29 anonim ***** válasza:
57%
Paranoiásnak sem kell lenni...
2024. jan. 31. 08:45
 19/29 anonim ***** válasza:
54%
Az egészséges életösztön nem paranoia. Hány fiatal lány tűnik el a külföldi pasi megismerése után! A fele sem lesz meg sosem. Van itt a városban egy család, 5 éve várják haza a nyom nélkül eltűnt lányukat. Mert a kedves finn pasival taliznak majd Pesten… Azóta sem látta senki.
2024. jan. 31. 08:50
 20/29 anonim ***** válasza:
10%
Jah, és hasonlíts ahhoz hány fiatal ismerkedik online gond nélkül... Segítek, szinte az összes, és egyiket sem belezték ki. Lehet egyszer megtörténik ilyesmi egy évtizedben egyszer aztán évekig erről van szó, de ha pszcihopatát látunk mindenkibe akinek nem ismerjük az anyját meg apját az paranoiás
2024. jan. 31. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!