Mit csináljak, ha már nem tudok normálisan beszélni a szüleimmel, és nem merek előttük csinálni semmit?
Nincs neked üldözési mániád? Képzelgésnek tűnik.
" itt vagyok kb. 3 mentális betegséggel, de ezekről sem tudnak semmit, csak látnak rajtam néhány tünetet, és azt mondják, hogy nemnormális vagyok.."
Akkor orvoshoz vittek volna, nem?
Valami nagyon nem stimmel. Nem kamu ez?
Igeen, akkor paranoid vagyok, képzelem az egészet, senki nem mond ilyet....
És akkor ne akarjam kinyírni magam..
Semmit ember. Mi ez a f*szság, hogy orvos nélkül nem tudnám, hogy mentális betegségeim vannak?
Egész nap bent ülök, nem merek kimenni itthonról, már akkor is izgulok, ha a szemetet kell levinnem a ház elé. Ha kint vagyok, legszívesebben eltűnnék, úgy érzem, mindenki engem néz, nem merek közösségbe menni. Ennyiből nem elég egyértelmű, hogy szociális fóbiám van?
Meg hetente többször sírva alszok el, úgy hogy előtte órákig fetrengek az ágyban, öngyilkossági gondolataim vannak, néha vadosom is magam, akkor ez nem depresszió?
De igen, nyilván képzelődök csak, és semmi bajom nincsen.
", itt vagyok kb. 3 mentális betegséggel, de ezekről sem tudnak semmit"
Ha nem voltál orvosnál, honnan veszed, hogy három mentális betegséged van???? A neten összeolvastál mindenfélét, és öndiagnosztizáltál?
Nem tudom mi köze a nemzeti érzelemhez ennek, hogy mélymagyarozol. Na de mindegy.
Figyj, pl nem tudsz esetleg sehogy sem egyedül elmenni pszichiáterhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!