Az normális ha a keresztény szüleim az iskolámmal fenyegetnek?
Azt mondják, hogy kivesznek, ha nem csinálom azt amit mondanak. A másik dolog pedig, hogy mindent megtiltanak vagy elvesznek amit szeretek úgy, hogy Isten még nem is ellenzi és azt mondják, hogy ez az én érdekem. Beszélni nem lehet velük. Mit tegyek, hogy ne úgy menjek haza minden nap, hogy például ma milyen kiabálást kapok?
16L
Nem normalis, de az se hogy te ezt hagyod.
Ha kivesznek, kivesznek ez van.
De ugyis csak fenyegetöznek.
"A másik dolog pedig, hogy mindent megtiltanak vagy elvesznek amit szeretek"
Itt konkrétan mikről van szó? Mit/miket vesznek el, amit szeretsz és Isten nem tiltja szerinted?
Undorítóak az ilyen szülők, már bocsánat. Biztos, hogy nem vesznek ki, mert tanköteles vagy..
Nem tehetsz semmit, csak amint az anyagid engedi lelépsz otthonról.
Ha nem csinálod azt amit mondanak. Erre mondanál példát?
Mert nem mindegy, hogy megkérnek, hogy takarítsd ki a szobádat és te nem csinálod meg ezért elveszik a laptopodat.
Vagy megtiltják, hogy fiúkkal beszélgess és azért büntetnek.
De azt nem értem, hogy Isten miért nem segít nekem?
Vagy miért nem segít ezt az egészet eltűrni, mindig kérem őt, de nem igazán kapok rá választ. Talán egyet ért velük, vagy azért gondolom így, mert folyton ezt mondják?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!