Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit gondoltok arról, ha...

Mit gondoltok arról, ha valaki ennyit keres, és 30+osként nem akar elköltözni?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősöm 350-et keres.

Az anyjával él egy faluban, megyeszékhely mellett.

És minden nap bejár a szomszéd megyeszékhelyre dolgozni, ami 1,5 óra kb, oda-vissza 3 óra/nap.

Haza nem vihet senkit, pedig tetőtérben lakik.

Miért nem bérel egy garzont, ott, ahol dolgozik?

Ennyiből már lehetne.

Az anyja ilyen tipikus egoista, nárcisztikus ember, aki gyerekként kezeli a felnőtt gyerekét.

Értem én, hogy így spórol, de rámegy a fiatalsága erre.

Ti mit gondoltok erről?

jan. 13. 19:28
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
84%
Te sem költöztél volna be olyan állapotú ingatlanba, felnőtt ember voltam már 18 évesen is, soha nem szolgáltak ki a szüleim, és önálló döntéseket hoztam már 14 évesen is a jövőmről.
jan. 21. 14:01
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

"de még egy évig ki kellett pofozni"

Bár semmi közöd hozzá, de utálom, ha valaki részletek ismerete nélkül minősítget...

Egy idős házaspártól vettem meg az ingatlant, amin nagy devizahitel tartozásuk volt. A férj súlyos beteg volt, már haldoklott. Kértek néhány hónap haladékot kiköltözni, és elintézni a bankot, kb 4 hónappal az adásvételi szerződés aláírása után kaptam meg a kulcsokat, addigra az öregúr meghalt. Az ingatlan nagyon le volt lakva, minden burkolatot falig le kellett bontani, a régi vezetékeket leföldelni, kicserélni... stb. A mesterek hol jöttek, hol nem, és mindenhez hozzá kellett nyúlni, ahhoz is, amit nem terveztem. A kulcsok átvételét követően kb 4 hónappal később költöztem be. Ez 8 hónap összesen, amikor valamikor félidőben betöltöttem a 31-et.

jan. 21. 14:15
 63/64 anonim ***** válasza:
32%
Hogy ismerjük a részleteket ha nem írod azokat le? Így meg viszont ne lepődj meg, ha esetleg ítéletet mondanak az ennyi információ alapján.
jan. 21. 19:57
 64/64 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy minősítés helyett kérdezz, ne pedig kombinálj.
jan. 21. 20:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!