Mit gondoltok arról, ha valaki ennyit keres, és 30+osként nem akar elköltözni?
Egyik ismerősöm 350-et keres.
Az anyjával él egy faluban, megyeszékhely mellett.
És minden nap bejár a szomszéd megyeszékhelyre dolgozni, ami 1,5 óra kb, oda-vissza 3 óra/nap.
Haza nem vihet senkit, pedig tetőtérben lakik.
Miért nem bérel egy garzont, ott, ahol dolgozik?
Ennyiből már lehetne.
Az anyja ilyen tipikus egoista, nárcisztikus ember, aki gyerekként kezeli a felnőtt gyerekét.
Értem én, hogy így spórol, de rámegy a fiatalsága erre.
Ti mit gondoltok erről?
"de még egy évig ki kellett pofozni"
Bár semmi közöd hozzá, de utálom, ha valaki részletek ismerete nélkül minősítget...
Egy idős házaspártól vettem meg az ingatlant, amin nagy devizahitel tartozásuk volt. A férj súlyos beteg volt, már haldoklott. Kértek néhány hónap haladékot kiköltözni, és elintézni a bankot, kb 4 hónappal az adásvételi szerződés aláírása után kaptam meg a kulcsokat, addigra az öregúr meghalt. Az ingatlan nagyon le volt lakva, minden burkolatot falig le kellett bontani, a régi vezetékeket leföldelni, kicserélni... stb. A mesterek hol jöttek, hol nem, és mindenhez hozzá kellett nyúlni, ahhoz is, amit nem terveztem. A kulcsok átvételét követően kb 4 hónappal később költöztem be. Ez 8 hónap összesen, amikor valamikor félidőben betöltöttem a 31-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!