Szülők közt nagyon megvisel a sok veszekedés,pszihésen sincsenek jól és persze én sem, orvoshoz egyikük se akar menni mit tegyek? Elköltözni sajnos még nincs lehetőségem bár tudom hogy az lenne a legjobb.
Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 10:30
1/10 anonim válasza:
Suliba gondolom jarsz. Esetleg iskola pszichologus? Sajnalom a helyzeted. Hasonlo volt/az az enyem is csak velem ordibaltak/nak. De rolad van szo nem rolam. Valoban koltozes az optimalis, de ha nem tudsz meg akkor sajnos turni, es iskolapszichologus, hatha tud veluk beszelni. Egyebkent fontosnak tartanak egyaltalan? Torodnek veled? Lehet ha megmondanad nekik hogy ez neked faj akkor csillapodnanak a dolgok. Remelhetoleg...
2/10 anonim válasza:
Nem tudsz valamelyik nagyszülőhoz költözni? Lehet hogy akkor a szüleid is éreznek, hogy valamit sürgősen tenniük kell.
3/10 A kérdező kommentje:
Már nem vagyok sulis, de keveset keresek sajnos,nagyszülők már nem élnek.
Pszihológushoz szívesen mennék de sajnos az is drága.
2023. szept. 15. 11:05
4/10 anonim válasza:
Keresel jobb munkát. Akár szállással. Drága, igen, de gondolkozz, hogy 10-15 ezer forintot mi másra költesz havonta, kéthetente, amin meg tudod fogni. Heti 1-2 alkalom futárkodás pár óraban, meg is van az ára. Csak a valamiből lesz valami. A semmiből semmi.
5/10 A kérdező kommentje:
Igen,pont azon vagyok hogy jobb munkám legyen.
2023. szept. 15. 12:12
7/10 anonim válasza:
Olyan munkahely ami szllást is ad?
8/10 A kérdező kommentje:
Sok rossz tapasztalatot hallottam elsősorban nem ilyet szeretnék.
2023. szept. 16. 12:09
9/10 anonim válasza:
Én szinte minden veszekedésnek, verekedésnek tanúja voltam. Természetesen el sem képzelték, hogy ez hathat a tanulmányaimra. Le voltam tolva, hogy miért nem tanulok jól stb. Azóta sem szabadultam el igazán.
Munka után pihenned kell, magánéleted kell legyen. Ha nyugalmad lesz talán a teljesítményed is javul és többet tudsz majd keresni.
A szüleidnek meg mond meg, hogy egyezenek meg a faszba és váljanak el ha nem bírják elviselni egymást, mert nem ér semmit évtizedeken át marni egymást!
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, amikor a munka utáni pihenés rovására megy az a legrosszabb.
2023. szept. 19. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!