Az normális, ha anyám azért akar elköltözni, mert nem vagyok annyira jó tanuló?
Az ilyen nem Anya
Plusz érzelmi zsarolással pont hogy nem tud arra rá bírni h Javuljon az átlagod
Bár igazából neked nincs más dolgod csak tanulni
Amiből még gyengébb vagy lehetne kérni segítséget és nem szarni bele
Valószínű zsarolás, ahogy fentebb írták...
Ha nem, az még rosszabb, mert akkor más az indok, és a tanulmányi eredményeidre fogja, hogy el akar téged hagyni, ez így elég abszurd lenne... Remélem nem így van.
Sajnos vannak szülők, akik intelligencia és megfelelő bölcsesség híján fenyegetést és büntetést alkalmaznak nevelés címszóval. Mondván nincs más eszközük.... ezt a fajta viszonyulást, vagy mondanám, hogy terrort mindenképp megsínyli a kapcsolatotok. Gondolom az édesanyádba vetett bizalmad felejtős vagy egyáltalán nincs is, és hozzá teszem jogosan!
Hát lehet, hogy inkább csak mérgében mondta vagy hirtelen felindulásból, de neki csak az a fontos hogy jó végzettségem és munkahelyem legyen
10.-es vagyok amúgy, tavaly elég jó jegyeim voltak de sokszor mondtam már neki hogy ezek a jegyek nem számítanak sehova csak 11.-től.
Először inkább az lehetne neki a fontos hogy egészséges vagyok..
Valamelyik nap mondtam neki, hogy majd szeretnék kapucnis pulcsikat mert azok nagyon kényelmesek, meg melegítőnadrágokat is, mert azokat jobban szeretem mint a farmereket, erre azt mondja "majd akkor vehetsz, ha normális jegyeket kapsz, addig nem lesz semmi, az biztos!".
Hát mondom, és ha bukásra állnék mindenből, akkor meztelenül járnék az utcán? 🤷
Amúgy ilyeneket szeretnék:
Anyad csak probal ravenni a tanulasra. Nem a legjobb eszkozokkel csinalja, de valoszinuleg abszolut tehetetlennek erzi magat.
Mi lenne, ha egy picit odatenned magad? Neked most az iskola a dolgod, igazan nem olyan nehez teljesiteni egy picit. Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!