40 éves férfi aki még mindig a szülői házban lakik és nem is áll szándékában elköltözni onnan és önálló életet élni, normális?
Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 18:57
2/16 anonim válasza:
nem :D
viszont ha nincs barátnőd se akkor végülis érthető, hogy nincsen miért elmenned otthonról
3/16 A kérdező kommentje:
van barátnő.
csak a család (anya, apa, testvér) mindennél fontosabb...
2013. szept. 4. 19:03
4/16 anonim válasza:
akkor itt már túlzott lelki kötődés van ezért nem szabad hibáztatni de valami megoldást kell találni le kell ülni vele beszélni de normális hangnemben különben csak veszekedés lesz belőle
5/16 anonim válasza:
Miért ha elköltözöl akkor nem tudnak élni vagy mi? Nekem is mindennél fontosabbak a szüleim, de már nagyon várom, hogy el tudjak költözni...
7/16 anonim válasza:
Ameddig nem akarja senkire rátukmálni az életvitelét (nem akarja pl. odakényszeríteni a barátnőjét is és őszintén megmondja neki, hogy ez a helyzet nem fog változni), akkor az ő dolga. Meg azé, aki így is elviseli. Én nem viselném el.
8/16 anonim válasza:
Én igaz 27 vok nekem se volt könnyű elköltözni dehát ez az élet rendje .
9/16 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, csak engem kerüljön el jó messzire.
27 N
10/16 anonim válasza:
Nem normális. Csodálkozom, hogy talált nőt, aki ezt tolerálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!