Apám megfogja pofozni anyámat?
Anyám az elmúlt másfél hétben egyre elviselhetetlenebbül viselkedik. Állandóan csapdosódik, vagy dühöng valami miatt. Amikor nem a szobájában van anyám, akkor nem hallani mást, csak azt hogy az ő hangjától zeng az egész ház. Csukott ajtónál, fejhallgatóval a fejemen, tisztán hallom, hogy miket beszél a ház másik végéből.
Tegnap már így nekem mondta apám, hogy már nagyon kezd belőle elege lenni, meg tiszta nem normális és ezt nem fogja már sokáig bírni.
Eddig még soha nem emelt rá kezet, de szerintem lassan elfog nála szakadni a cérna.
Nem én tehetek róla, hogy így alakult vele a viszonyom.
Ilyen nő, meg aki bolondnak néz és kihasznál engem nem is kell, akkor inkább egyedül. Tudod, én feljebb vagyok annál, hogy ösztönlényként viselkedjek és elviseljek egy lehúzó nőt, csak azért hogy lyukat kapjak. :)
Ezt definiáld már kérlek, hogy pontosan milyen nőre gondolsz?
Manapság már az a normális, hogy a felek egyenlően kiveszik a részüket, mind az anyagi mind a házkörüli dolgokból egyenlően. Ha az egyik nem veszi ki a részét az anyagi dolgokból, akkor nyilván a háztartási dolgokból vállal többet. Ez az 50-50 elve.
Vagy az teljesen normális, hogy az egyik fél csinálja a dolgok 90%-át amennyiben az a fél a férfi fél.
Ez a társadalom nem az egyenlőség, hanem a férfi gyűlölet felé halad. Pontosobban a fehér, hetero férfi gyűlölet felé.
Lehet boldogabb leszek, ha nem kell majd megosztanom az életemet, egy ilyen felvilágosult, nagy nyugati, libernyák nővel.
"Vagy az teljesen normális, hogy az egyik fél csinálja a dolgok 90%-át amennyiben az a fél a férfi fél."
Engem ebben csak az zavar, hogy amikor a nők csinálják a dolgok 90%-át, az rohadtul hidegen hagyja a férfiakat. Olyankor a nők társadalmi egyenlőségre való igénye csak feminista hiszti.
Nem nevelt meg rendesen az anyád hanem elkényeztetett aztán ez lesz az elkesnyeztetettekből hog a fejükre taposnak mint ahogy te teszed anyaddal akinek a talpat is meg kellen csokold azért amit erted tett. Es feleldozta az eletet arra hogy ertetek tegyen meg dolgokat, pedig tanulhatott volna tovabb kepezhette volna magát, es lehetett volna jó munkahelye. Vagy rosszabb:
Beadhatott volna arvahazba hogy elje az életét -aztan nehzetted volna magad.
1. Nem én akartam megszületni.
2. Anyám szart a fejemre. Mamám csinált mindent, ami egy anyának lenne a dolga.
3. Azzal, hogy kinyomsz egy gyereket még nem te leszel az atyaúristen. A dolgok ott kezdődnek el, hogy megszületik a gyerek, nem ott végződik a munka.
4. Anyám elvolt 30 éves mikor megszülettem, szóval ezt a büntudat keltést, hogy miattam nem ment egyetemre hagyjuk. A szakmájában pontosan 3 évet dolgozott, aztán egy gyárban volt operátor egészen addig amíg terhes nem lett.
5. Te is marha jó szülő lehetsz, ha azt hiszed hogy annyival elvan intézve a gyereknevelés hogy van zabálni való a gyerek előtt, meg tető a feje felett. xddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!