Rosszul vagyok, ha megfogja más a gyerekem, mit tegyek?
Segítségre lenne szükségem! Párommal és családjával csúnyán összevesztem ( 7hónapos terhes voltam akkor) nagyon sokáig nem beszéltünk,nem kérdeztek felőlem és a piciről sem..
Azóta párommal szent a béke de családjának csak miatta bocsátottam meg..(persze szerintük Ők bocsátottak meg nekem)..
Megszületett a kisbabám és rosszul vagyok és ver a víz ha hozzáérnek a kisfiamhoz.. egyszerűen zavar, hogy akkor nem érdekelték mit élünk át a picivel most meg össze vissza fogdossák (ja egy udvarba van a lakás, tehát jönnek hátra amikor akarnak)
Nem tudom elfogadni..mit tegyek???
Főleg,hogy kedves anyós azt se kérdezte meg hogy megfoghatja-e hanem csak simán elvette előlem a bútorról..
Nem alap h valaki megkérdezi,hogy megfoghatom-e?????
Tényleg sírhatnékom van ha megfogják vagy ha csak hozzászól..
Mit tegyek???
Köszönöm ezt a kedves tanácsot...
Csak az is beteges egy kedves nagyszülőtől, hogy az utcára dobálták akkor a gyermekem cuccait amikor vita volt és ott rugdostak ahol tudtak...
Mostmeg játszuk a szerető nagyszülőket?????
Hátamon is feláll a szőr...
Nem, csak ők gusztustalan emberek...
Párom miatt viselem el semmi másért
Dobaltak a kisbabad holmijaid ki az ablakon? Hogyan? Hol?
Hogy nem vagtad pofan?
Egy ilyen utan koltoztem volna + parommal egyutt.
Amugy sose elj anyossal! Jo tipp.
No
En mar a pici szuletese elott el szerettem volna koltozni mert nem akartam ilyen kozel lenni hozzajuk..
Na es ebbol volt a vita hogy a parom nem fizet alberletet ha itt a kulon lakresz..
Na ebbol volt hatalmas balhe es kedves nagyszulok hulyenek tartottak es kipateroltak..
Csak a gyerekem es a parom miatt jottem vissza
De akkor se tudom elfelejteni az akkor tortenteket
Es igen, igy nehez lepni ha parom nem akar
De akkor se jatszak meg a peldamutato szereto nagyszuloket amikor terhesen meg rugdostak es akkor nem erdekelte oket az unoka csak a buszkeseg
Dehogy jott velem, szerinte nekik van igazuk
Sok minden ossze jott abba az idobe ami miatt kozte es koztem is vita volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!