Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszul vagyok, ha megfogja...

Rosszul vagyok, ha megfogja más a gyerekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítségre lenne szükségem! Párommal és családjával csúnyán összevesztem ( 7hónapos terhes voltam akkor) nagyon sokáig nem beszéltünk,nem kérdeztek felőlem és a piciről sem..

Azóta párommal szent a béke de családjának csak miatta bocsátottam meg..(persze szerintük Ők bocsátottak meg nekem)..

Megszületett a kisbabám és rosszul vagyok és ver a víz ha hozzáérnek a kisfiamhoz.. egyszerűen zavar, hogy akkor nem érdekelték mit élünk át a picivel most meg össze vissza fogdossák (ja egy udvarba van a lakás, tehát jönnek hátra amikor akarnak)

Nem tudom elfogadni..mit tegyek???

Főleg,hogy kedves anyós azt se kérdezte meg hogy megfoghatja-e hanem csak simán elvette előlem a bútorról..

Nem alap h valaki megkérdezi,hogy megfoghatom-e?????

Tényleg sírhatnékom van ha megfogják vagy ha csak hozzászól..

Mit tegyek???

2021. febr. 13. 19:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem keress meg egy pszichológust, mert ez beteges részedröl!
2021. febr. 13. 19:16
 2/28 anonim ***** válasza:
85%
Nagyon nem normális reakció ez sajnos. Ezt valahogy kezelni kéne.
2021. febr. 13. 19:19
 3/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a kedves tanácsot...

Csak az is beteges egy kedves nagyszülőtől, hogy az utcára dobálták akkor a gyermekem cuccait amikor vita volt és ott rugdostak ahol tudtak...

Mostmeg játszuk a szerető nagyszülőket?????

Hátamon is feláll a szőr...

2021. febr. 13. 19:19
 4/28 A kérdező kommentje:

Nem, csak ők gusztustalan emberek...

Párom miatt viselem el semmi másért

2021. febr. 13. 19:26
 5/28 anonim ***** válasza:
90%
El kellene onnan költöznötök. Egészen biztosan semmi nem fog megjavulni, amíg egymás szájában laktok, miközben téged a hideg kiráz a férjed rokonságától. Minek költöztetek oda? Adjátok el, vegyetek egy másikat. A férjed hogyan foglal állást? Ha ő ebbe nem áll bele vagy a szüleit védi ellenedben, abból jó nem fog kisülni. De amúgy tényleg szorongsz és gyermekágyi depresszió is fennállhat, tehát a pszichológus tényleg jól jönne, az nem azt jelenti, hogy te hülye vagy, ez népbetegség.
2021. febr. 13. 19:26
 6/28 anonim ***** válasza:
72%

Dobaltak a kisbabad holmijaid ki az ablakon? Hogyan? Hol?

Hogy nem vagtad pofan?

Egy ilyen utan koltoztem volna + parommal egyutt.

Amugy sose elj anyossal! Jo tipp.

No

2021. febr. 13. 19:53
 7/28 A kérdező kommentje:

En mar a pici szuletese elott el szerettem volna koltozni mert nem akartam ilyen kozel lenni hozzajuk..

Na es ebbol volt a vita hogy a parom nem fizet alberletet ha itt a kulon lakresz..

Na ebbol volt hatalmas balhe es kedves nagyszulok hulyenek tartottak es kipateroltak..

Csak a gyerekem es a parom miatt jottem vissza

De akkor se tudom elfelejteni az akkor tortenteket

Es igen, igy nehez lepni ha parom nem akar

De akkor se jatszak meg a peldamutato szereto nagyszuloket amikor terhesen meg rugdostak es akkor nem erdekelte oket az unoka csak a buszkeseg

2021. febr. 13. 19:54
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Na ez vagy kamu, vagy elbasztad az életed. Komolyan azt írtad, hogy kihajítottak a lakásból terhesen, a párod meg nem ment veled? Aztán visszamentél hozzájuk? Édes istenem...
2021. febr. 13. 19:57
 9/28 A kérdező kommentje:

Dehogy jott velem, szerinte nekik van igazuk

Sok minden ossze jott abba az idobe ami miatt kozte es koztem is vita volt

2021. febr. 13. 20:01
 10/28 anonim ***** válasza:
78%
C.-ok.
2021. febr. 13. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!