Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszul vagyok, ha megfogja...

Rosszul vagyok, ha megfogja más a gyerekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítségre lenne szükségem! Párommal és családjával csúnyán összevesztem ( 7hónapos terhes voltam akkor) nagyon sokáig nem beszéltünk,nem kérdeztek felőlem és a piciről sem..

Azóta párommal szent a béke de családjának csak miatta bocsátottam meg..(persze szerintük Ők bocsátottak meg nekem)..

Megszületett a kisbabám és rosszul vagyok és ver a víz ha hozzáérnek a kisfiamhoz.. egyszerűen zavar, hogy akkor nem érdekelték mit élünk át a picivel most meg össze vissza fogdossák (ja egy udvarba van a lakás, tehát jönnek hátra amikor akarnak)

Nem tudom elfogadni..mit tegyek???

Főleg,hogy kedves anyós azt se kérdezte meg hogy megfoghatja-e hanem csak simán elvette előlem a bútorról..

Nem alap h valaki megkérdezi,hogy megfoghatom-e?????

Tényleg sírhatnékom van ha megfogják vagy ha csak hozzászól..

Mit tegyek???

2021. febr. 13. 19:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
89%
Mindent hátrahagysz, fogod a gyerekedet és hazamész a szüleidhez. Itt más megoldás nincs. Ehhez hozzámenni életed legnagyobb, javíthatatlan ostobasága volt! Minek mentél hozzá?
2021. febr. 13. 20:09
 12/28 anonim ***** válasza:
87%

Neked pszichológusra van szükséged, plusz egy életvezetési tanácsadóra, mert láthatóan képtelen vagy a saját sorsodat is menedzselni, nemhogy egy gyerekét...

Képes vagy egy olyan emberrel lenni aki ennyire semmibe vesz? Kidobnak terhesen és ő nem áll a te pártodra, és visszamész oda ahol ilyenek veled? Azt akarod hogy egy ilyen közegben nőjön fel a gyereked?

Eleve nem vállaltam volna gyereket egy ilyen párral.

Mellesleg ahhoz egy nagyszülőnek nem kell engedély hogy megfogja a saját unokáját, de itt teljesen más a probléma, amit te projektálsz és valami teljesen más apróságból csinálsz elefántot (abból hogy szeretik az unokájukat és foglalkoznak vele, felveszik) ahelyett hogy a valódi problémát próbálnád megoldani. Azt hogy ebben a családban téged nem fogadnak el, nem tisztelnek és nem szeretnek.

Nem értem miért vagy még ott. Esetleg nem tanultál amikor kellett volna (ilyen döntések után nem lepődnék meg ha ez lenne a helyzet), nem tudnál megállni a saját lábadon, és nincs hová menned? Azért szültél hogy bebiztosítsd magad még akkor is ha rossz ott neked, de legalább eltartsanak? Ez esetben gratulálok hogy egy ártatlan gyereket is bevontál ebbe és neki is ebben a lelki nyomorban kell élnie miattad.

Ha nem ez a helyzet, akkor fogd magad és költözz külön a gyerekkel.

Az nem kapcsolat ahol az egyik fél tojik a másikra és az sem érdekli ha terhesen kidobják.

2021. febr. 13. 20:19
 13/28 A kérdező kommentje:

Már en se tudom minek jottem ide..

Talan h minden mas lesz es a picinek is szuksege van az apjara aki majd valtozik...

Talan ezert..

Kitartobbnak kellett volna lennem hogy vagy elkoltozunk vagy elmegyek aztan eljel veluk..

Nem tudom

Nem igy alakult

2021. febr. 13. 20:21
 14/28 anonim ***** válasza:
94%
Akkor ebben nem ragadsz benne, hanem szakítasz. Nem kitartóbbnak kellett volna lenned, mert ez a férfi eldöntötte, hogy mit akar, és abban nulla jelentősége van annak, hogy te mit akarsz. Ennek az embernek nem lett volna gyereket szülnöd. Megvannak a szüleid, elférsz náluk?
2021. febr. 13. 20:29
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

Az én életem is hasonló. Én léptem 2 gyerekkel. Ez csak rosszabb lesz.

Aki azt írta, hogy kamu, az nem látott még túl sokat ebből a világból...

Nagyon sok gusztustalan ember van. Aki nem élt át hasonlót annak fogalma sincs róla

2021. febr. 13. 20:29
 16/28 anonim ***** válasza:
79%

#3, ne tegyél szemrehányást a válazért, amit nem írtál bele a kérdésbe.

A párod nem fog változni, azt ne várd. Hiba volt visszamened ebbe a szutyokba.

Fogd a gyerekedet és menj el. A párod, ha szeret, utánad megy, ha nem,akkor nem.

2021. febr. 13. 21:13
 17/28 anonim ***** válasza:
86%
Nem szereti, kár ezzel hitegetni, hogy utánamegy, nem megy. És ez így van jól. (Csak az a baj, hogy a kérdezőnek nincs ereje és képessége lelépni, és ezzel a teljes hátralévő életét és a gyerek teljes hátralevő életét hazavágja.)
2021. febr. 13. 21:21
 18/28 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is amint tudsz menekülj ahova tudsz. Barát család stb és idővel lábraálsz
2021. febr. 13. 21:22
 19/28 anonim ***** válasza:
92%
Hagyd el. Nehéz de nem lehetetlen. Nem fog utánad menni, nem szeret téged. Fájni fog sokáig. Ha szereted a gyerekedet, akkor lépj le onnan. Elmebetegek azok az emberek. Menekülj amíg lehet.
2021. febr. 13. 22:09
 20/28 anonim ***** válasza:
81%
"Főleg,hogy kedves anyós azt se kérdezte meg hogy megfoghatja-e hanem csak simán elvette előlem a bútorról" Milyen bútorról? Úgy hangzik, mintha a szekrény tetején lett volna a gyerek. Na onnan azonnal menni kell!
2021. febr. 13. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!