Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Rosszul vagyok, ha megfogja...

Rosszul vagyok, ha megfogja más a gyerekem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segítségre lenne szükségem! Párommal és családjával csúnyán összevesztem ( 7hónapos terhes voltam akkor) nagyon sokáig nem beszéltünk,nem kérdeztek felőlem és a piciről sem..

Azóta párommal szent a béke de családjának csak miatta bocsátottam meg..(persze szerintük Ők bocsátottak meg nekem)..

Megszületett a kisbabám és rosszul vagyok és ver a víz ha hozzáérnek a kisfiamhoz.. egyszerűen zavar, hogy akkor nem érdekelték mit élünk át a picivel most meg össze vissza fogdossák (ja egy udvarba van a lakás, tehát jönnek hátra amikor akarnak)

Nem tudom elfogadni..mit tegyek???

Főleg,hogy kedves anyós azt se kérdezte meg hogy megfoghatja-e hanem csak simán elvette előlem a bútorról..

Nem alap h valaki megkérdezi,hogy megfoghatom-e?????

Tényleg sírhatnékom van ha megfogják vagy ha csak hozzászól..

Mit tegyek???

2021. febr. 13. 19:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
92%
Hát nagyon elcseszted. Te itt egy seki Vagy. Soha egy férfi sem változik meg gyerek miatt, max ideig óráig. Ha tudsz menj haza a szüleidhez, gyes alatt képezd magad és állj meg a lábadon.
2021. febr. 14. 07:38
 22/28 anonim ***** válasza:
53%

Sporolj, egyed ki a vagyonabol a "nagyszulot", penht ne fogadj el de veletlenul mindig a parod vasaroljon be, te meg a sajat oenzedre nagyon vigyazz. Es tervezd, kezd el veghez vinni, hova mehetnel tovabb es hogyan. Pszichologus jo otlet, ha van ra penzed.

Legyen olyan napirended a gyerekeddel, hogy napi ketszer menj setalni vele, addig se johetne oda anyosod. Ne a kertbemenjetek levegoznihanemkozeli jatszoterre vagy setaljatok az utcan. Kozben ha a gyerek elvan a babakocsiban tudszteleonalni beszelgetni baratnokkel.

Szueid? Kellene oket latogatni vagy kerni segitseget.

2021. febr. 14. 09:15
 23/28 anonim ***** válasza:
76%

Öhm, szerintem amíg anyós nyakára csináltatok gyereket - ugyanis gyakorlatilag náluk laktok ;) - ne nagyon pattogjál.

De megérdemled, kidobtak, a párod lényegében magadra hagyott, te meg visszaköltöztél hozzájuk. Gratulálok.

2021. febr. 14. 10:22
 24/28 anonim ***** válasza:
38%

Megint nagyon sok a rosszindulatú ember. Miért kell megint belerúgni a kérdezőbe?

Elcseszte tudja ő is. Nagyon nehéz egy ilyen helyzetből kimászni. Lelkileg is tönkre teszi az embert.

2021. febr. 14. 10:38
 25/28 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem rosszindulat. Az ilyen IQ fighterek miatt van annyi lelkileg sérült gyerek. A kérdező meg szimplán ostoba, mást erre már nem tudok mondani. Volt lehetősége változtatni, és mit tett? Naivan azt gondolta, hogy majd minden meg fog változni és minden szipiszupi lesz! Hát nem, és ezt utána még tudta fokozni azzal, hogy szült neki egy gyereket. Hát csak gratulálni tudok... Az ilyenekbe nem egyet, hanem legalább még huszat bele kell rúgni ahhoz, hogy végre észhez térjen. Látod, az nem volt elég hogy terhesen kidobták, ő ennek ellenére visszament. Ment volna vissza a hóhér...
2021. febr. 15. 10:48
 26/28 anonim ***** válasza:
78%
Mi lesz? Megvárod amíg a gyereked szeme láttára rugdosnak meg legközelebb, vagy kivárod, míg ő is kap párat?
2021. febr. 15. 11:06
 27/28 anonim ***** válasza:
87%
Ha igaz a történet, akkor csak azt a szegény kisbabát sajnálom, de nagyon. Az apja meg a családja, agresszív és elmebajos, az anyja meg egy önbecsülés és tartás nélküli, ostoba nő. Borzasztó élete lesz szerencsétlennek.
2021. febr. 18. 13:03
 28/28 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező!

Amint lehetséges, lépj le onnan a picivel!

Ha tudsz menj a szüleidhez, rokonokhoz, ha nem akkor kérj segítséget a családsegítőtől vagy védőnőtől, egy anyaotthoni elhelyezés is sokat segítene amíg lábra nem állsz. Ne mondd el hova mentek, csak egy nap pakolj össze annyi cuccot, amennyi szükséges és menjetek el!

Hidd el, a kicsinek és Neked akkor is jobb életetek lesz, ha egy otthonban kell élnetek, mint ott! Nagyon rossz hatással lesz a kicsire az a környezet, mentálisan nem fog megfelelően fejlődni.

0680505101 a NANE segélyvonala, kérj tőlük tanácsot, ha a másik úton nem jársz sikerrel, segíteni fognak!

Sok szerencsét! És tényleg ne maradj ott!!

2021. febr. 19. 10:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!