Rosszul vagyok, ha megfogja más a gyerekem, mit tegyek?
Segítségre lenne szükségem! Párommal és családjával csúnyán összevesztem ( 7hónapos terhes voltam akkor) nagyon sokáig nem beszéltünk,nem kérdeztek felőlem és a piciről sem..
Azóta párommal szent a béke de családjának csak miatta bocsátottam meg..(persze szerintük Ők bocsátottak meg nekem)..
Megszületett a kisbabám és rosszul vagyok és ver a víz ha hozzáérnek a kisfiamhoz.. egyszerűen zavar, hogy akkor nem érdekelték mit élünk át a picivel most meg össze vissza fogdossák (ja egy udvarba van a lakás, tehát jönnek hátra amikor akarnak)
Nem tudom elfogadni..mit tegyek???
Főleg,hogy kedves anyós azt se kérdezte meg hogy megfoghatja-e hanem csak simán elvette előlem a bútorról..
Nem alap h valaki megkérdezi,hogy megfoghatom-e?????
Tényleg sírhatnékom van ha megfogják vagy ha csak hozzászól..
Mit tegyek???
Sporolj, egyed ki a vagyonabol a "nagyszulot", penht ne fogadj el de veletlenul mindig a parod vasaroljon be, te meg a sajat oenzedre nagyon vigyazz. Es tervezd, kezd el veghez vinni, hova mehetnel tovabb es hogyan. Pszichologus jo otlet, ha van ra penzed.
Legyen olyan napirended a gyerekeddel, hogy napi ketszer menj setalni vele, addig se johetne oda anyosod. Ne a kertbemenjetek levegoznihanemkozeli jatszoterre vagy setaljatok az utcan. Kozben ha a gyerek elvan a babakocsiban tudszteleonalni beszelgetni baratnokkel.
Szueid? Kellene oket latogatni vagy kerni segitseget.
Öhm, szerintem amíg anyós nyakára csináltatok gyereket - ugyanis gyakorlatilag náluk laktok ;) - ne nagyon pattogjál.
De megérdemled, kidobtak, a párod lényegében magadra hagyott, te meg visszaköltöztél hozzájuk. Gratulálok.
Megint nagyon sok a rosszindulatú ember. Miért kell megint belerúgni a kérdezőbe?
Elcseszte tudja ő is. Nagyon nehéz egy ilyen helyzetből kimászni. Lelkileg is tönkre teszi az embert.
Kedves Kérdező!
Amint lehetséges, lépj le onnan a picivel!
Ha tudsz menj a szüleidhez, rokonokhoz, ha nem akkor kérj segítséget a családsegítőtől vagy védőnőtől, egy anyaotthoni elhelyezés is sokat segítene amíg lábra nem állsz. Ne mondd el hova mentek, csak egy nap pakolj össze annyi cuccot, amennyi szükséges és menjetek el!
Hidd el, a kicsinek és Neked akkor is jobb életetek lesz, ha egy otthonban kell élnetek, mint ott! Nagyon rossz hatással lesz a kicsire az a környezet, mentálisan nem fog megfelelően fejlődni.
0680505101 a NANE segélyvonala, kérj tőlük tanácsot, ha a másik úton nem jársz sikerrel, segíteni fognak!
Sok szerencsét! És tényleg ne maradj ott!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!