Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu azt mondja megfogja ölni...

Anyu azt mondja megfogja ölni magát, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Anyu és apu tegnap veszekedett egy kis apróságon, és ez már nagyon sokadik veszekedésük. Ma beszéltem anyuval és sírt, hogy ő ezt már nem bírja tovább mondtam neki, hogy apu csak azért mondta ezt meg azt mert ideges volt (ez az igaszsag) de anyu mondta hogy nem igaz stb stb, es mondta hogy megfogja ölni magát és hogy vigyázzak a húgomra... nem értem hogy ennyiért hogy lehet valaki ongyilkos ... mikozben engem és a húgomat vert stb de ebbe ne menjunk bele inkabb... mit csinaljak??!

## öngyilkosság
2019. febr. 16. 15:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Apukádnak mondd el, mivel fenyegetőzik.
2019. febr. 16. 15:25
 2/20 anonim ***** válasza:
30%

Mondd meg neki hogy menjetek el kettesben sétálni.

És mondjon el neked mindent ami bántja őt.

Te pedig felhozol mindenre egy alternatív megoldást, és erősítsd benne azt, hogy ő egy jó anya, jól nevel téged, a hugodnak is kell ez a nevelés.

Remélem csak hirtelen felindulásból mondta, de így sem árt neki a jó szó.

Ha szükséges a segítségem, írj. Megpróbálhatok egy-ket dologra megoldóutat keresni.

2019. febr. 16. 15:25
 3/20 anonim ***** válasza:
2%
Hívj RENDŐRT, és velük hívass mentőt!
2019. febr. 16. 15:28
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Biztos nagyon szereted apukádat, de szerintem azt kéne erősítened anyukádban, hogy válljon el apukádtól. Inkább éljenek külön egymástól, mint, hogy csak az egyik éljen!
2019. febr. 16. 15:41
 5/20 anonim ***** válasza:
34%

Jó arc vagy hallod. Anyád annyira ki van idegelve, hogy öngyilkosságon gondolkodik, erre te még belerúgsz egyet, hogy mit rinyál, apádnak igaza van.

El kéne válniuk mielőtt valamiért a híradóba kerülnek.

2019. febr. 16. 15:49
 6/20 anonim ***** válasza:
85%

Hívd fel őket:

[link]

2019. febr. 16. 16:15
 7/20 A kérdező kommentje:

En nem mondtam anyunak hogy apunak van igaza!

Isten ments hogy megjobban megsertsem!!

Igy is kivagyok ettol az egesztol....

Epp most oltozik es megy a baratnojehez allitolag..

2019. febr. 16. 16:20
 8/20 A kérdező kommentje:
Mondtam neki hogy ne csinalja, mert en es a hugom nagyon szeretjuk őt!
2019. febr. 16. 16:21
 9/20 anonim ***** válasza:
49%
pfff én szülőm ezt párszor eljátszotta velem/velünk. Elején még jaaaj ne, szegény,de SOHA nem tette meg. Folyton csak fenyegetődzött aztán másnap folytatta a kis életét. Pl. anyukád is most megy barátnőzni. Ez igazi öngyilkos már aznap éjjel fölakasztja magát stb. éééés senkinek nem árulja el előtte, hisz nem akarja, hogy közbe avatkozzanak. Szóval anyukád csak épp depizett és sajnáltatta kicsit magát.
2019. febr. 16. 16:25
 10/20 anonim ***** válasza:
52%

"veszekedett egy kis apróságon"

Mondd neki: kedves édesanyám, az az apróság fontosabb, mint mi vagyunk? itt hagynál minket árván????

2019. febr. 16. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!