Apám megfogja pofozni anyámat?
Anyám az elmúlt másfél hétben egyre elviselhetetlenebbül viselkedik. Állandóan csapdosódik, vagy dühöng valami miatt. Amikor nem a szobájában van anyám, akkor nem hallani mást, csak azt hogy az ő hangjától zeng az egész ház. Csukott ajtónál, fejhallgatóval a fejemen, tisztán hallom, hogy miket beszél a ház másik végéből.
Tegnap már így nekem mondta apám, hogy már nagyon kezd belőle elege lenni, meg tiszta nem normális és ezt nem fogja már sokáig bírni.
Eddig még soha nem emelt rá kezet, de szerintem lassan elfog nála szakadni a cérna.
A leírtak alapján akár depresszió tünetei is lehetnek ezek.
Ha az akkor abból nem tud segítség nélkül kilábalni. Az együtttőltött minőségi idő segíthet. Ez olyan alkalom, amikor a családtagok olyan programot szerveznek amiben mindannyian, de különösen anyukád szeretve érezheti magát. Mert szeretetre, törődésre minden embernek szüksége van.
Pénzre szükség van, de nem többre mint amennyi szeretetre.
Szeress jól! Ez nem könnyű mert mindenkinek más a szeretet nyelve. Pl., Akinek a szeretet nyelve a dicséret, az el fog lökni magától, ha csak átöleled, de nem dicséred meg.
Az öt szeretet nyelv:
Dicséret
Ajándék
Együtt töltött idő
Érintés
Szívesség
Balf@szok vagytok apáddal, nem csodalom hogy ideges.
Fozne ratok a faxom.
Takaritsatok magatok után lusta s.arok
Nem csodalom hogy mellettetek mentalis beteg lett szegény ilyen hozzáálassal.
Csak elvartok aztan kapjatok a szatokba mindent.
Mondjuk ö is hozzatett hogy ilyen lettél
De tudom, mindig a kérdező a szar.
Anyám jönne ide írni egy kérdést, akkor meg ő lenne a senkiházi, elkényeztetett, lusta háziasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!