Anyám megfogja csalni apámat?
Nagyon rosszat tettem tudom,nincs szükségem arra hogy mondjatok rám mindent tudom,hogy rohadek vagyok amit tettem,de őszinte válaszokat szeretnék!Szóval az van,hogy anyám mostanában éjfél után is fent van,egyfolytában egy pasassal chatel.Eddig nem is volt baj,de annyira idegesitett,hogy beléptem a facebook fiókjába és elolvastam ,miket irogattak eddig.Bevallották ,hogy szeretik egymást,a szexuális életéről beszél anyám neki,meg fürdő ruhás képet is küldött neki,meg hogy apámat sosem szerette és megbeszélték,hogy találkozni fognak.Anyám nem egyedülálló,házas apámmal.Mit gondoltok most ezért tönkre fog menni anyám kapcsolata apámmal??
15L
A legundibb dolog elolvasni bárkinek a privát beszélgetéseit! - mivel te így kezdted, hogy ezt tudod így mondom annak a válaszolónak aki ezt természetes dolognak tartja!
Édesanyád felnőtt azt csinál amit akar, és neked semmi közöd hozzá amíg ő nem mesél neked a dolgairól és nem kérdezi a véleményedet.
Akármi történik a szüleid közt, az édesanyád az édesanyád marad, az édesapád pedig az édesapád, neked a többi ne számítson úgy sem tehetsz semmit.
Ítélkezni pedig ne ítélkezz, se Isten se bíró nem vagy, és bármikor az életed folyamán kerülhetsz hasonló helyzetbe mint az akiről oly könnyen ítélkezel.
Szóval kérlek ezen ne idegesítsd magad, folalkozz valami felemelőbb dologgal :)
Utolsó előtti: igen tudom hogy nagyon rosszat,tettet lehet nem kellett volna bele olvasnom megsporoltam volna pár sírást..
Utolsó:Hát igen kíváncsi leszek hogy mondja el ha majd elmondja..
Kedves kérdező!
Sajnos a mai világban alig van olyan nő, amelyik nem csalja meg a párját/férjét.
A mamád is ilyen sajnos!
Szerintem valahogyan tudasd apáddal, hogy ne ő tudja meg utoljára a városban, hogy felszarvazza a feleslege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!