Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megfogja csalni apámat?

Anyám megfogja csalni apámat?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszat tettem tudom,nincs szükségem arra hogy mondjatok rám mindent tudom,hogy rohadek vagyok amit tettem,de őszinte válaszokat szeretnék!Szóval az van,hogy anyám mostanában éjfél után is fent van,egyfolytában egy pasassal chatel.Eddig nem is volt baj,de annyira idegesitett,hogy beléptem a facebook fiókjába és elolvastam ,miket irogattak eddig.Bevallották ,hogy szeretik egymást,a szexuális életéről beszél anyám neki,meg fürdő ruhás képet is küldött neki,meg hogy apámat sosem szerette és megbeszélték,hogy találkozni fognak.Anyám nem egyedülálló,házas apámmal.Mit gondoltok most ezért tönkre fog menni anyám kapcsolata apámmal??

15L

2014. nov. 16. 17:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Már tönkrement. Ha nem így lenne, anyád nem akarna egy másik férfival szexelni. De ő akar, így nincs miről beszélni. Most mondanám, hogy ne szólj bele, nem a te dolgod, de szerintem úgyis bele fogsz, így rád bízom, mit teszel.
2014. nov. 16. 17:18
 2/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem biztos hogy meg fogja csalni, de szolnod kene neki, hogy ez csúnya dolog és neked fáj. Nem vagy rossz , én is elolvastam volna. Anyádat sem ítélhetjük el, nem látunk bele ( te sem) a szüleid kapcsolatába.
2014. nov. 16. 17:19
 3/21 anonim ***** válasza:
62%
Neked ehhez semmi közöd sajnos : s Ez az ő kettejük dolga. Amúgy már tönkrement ha anyud ilyeneket csinál, de ha nem akarod teljesen elmérgesíteni a helyzetet, akkor ne tetézd. Elmondhatod anyudnak mit tettél, valószínüleg attől ugyanúgy nem fogja apádat szeretni csak a másik, de annyit legalább elérhetsz hogy abüdös életben többet meg nem bízik benned hogy elolvastad a magánlevelezését. Ha már nem szereti apudat, akkor sajnos idők kérdése a válás, főleg ha már van egy új pasi a láthatáron. Észhez térhet, de az ilyemsi azért nemhéz mert nem egyik napról a másikra adódik egy 3. fél, folyamat része, márpedig az azt jelenti hogy már jó ideje nem működik a házasságuk :s Sajnállak amúgy, de ebbe te nem fogsz tudni beleszólni.
2014. nov. 16. 17:29
 4/21 anonim ***** válasza:
30%

A legundibb dolog elolvasni bárkinek a privát beszélgetéseit! - mivel te így kezdted, hogy ezt tudod így mondom annak a válaszolónak aki ezt természetes dolognak tartja!

Édesanyád felnőtt azt csinál amit akar, és neked semmi közöd hozzá amíg ő nem mesél neked a dolgairól és nem kérdezi a véleményedet.

Akármi történik a szüleid közt, az édesanyád az édesanyád marad, az édesapád pedig az édesapád, neked a többi ne számítson úgy sem tehetsz semmit.

Ítélkezni pedig ne ítélkezz, se Isten se bíró nem vagy, és bármikor az életed folyamán kerülhetsz hasonló helyzetbe mint az akiről oly könnyen ítélkezel.

Szóval kérlek ezen ne idegesítsd magad, folalkozz valami felemelőbb dologgal :)

2014. nov. 16. 17:33
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb,ha nem szólsz bele,ezt már úgysem lehet rendbe hozni,Nekik kell nem neked.:\
2014. nov. 16. 17:58
 6/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. :'(
2014. nov. 16. 18:12
 7/21 anonim ***** válasza:
Ne szólj bele, csak a bajt kavarnád vele. Ez csak a szüleidre tartozik. Más levelezésébe meg nem illik beleolvasni, de ezt gondolom tudod.
2014. nov. 16. 18:18
 8/21 anonim ***** válasza:
56%
Én értem ,hogy más levelezésébe nem illik beleolvasni, engem is neveltek, de a gyereknek tényleg mosolyogva kellene asszisztálnia ahhoz, hogy anyu félekefél? Macerás helyzet, mert nyilván téged is zavar ez a helyzet, de ezt nem neked kell megoldani, hanem a felnőtteknek. Azért vicces, hogy egy 15 éves kamasz simán megállna az anyja/apja előtt és szembesítené őket, de egy felnőtt férfi/nő erre nem képes.....
2014. nov. 16. 19:47
 9/21 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: igen tudom hogy nagyon rosszat,tettet lehet nem kellett volna bele olvasnom megsporoltam volna pár sírást..

Utolsó:Hát igen kíváncsi leszek hogy mondja el ha majd elmondja..

2014. nov. 16. 20:58
 10/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Sajnos a mai világban alig van olyan nő, amelyik nem csalja meg a párját/férjét.

A mamád is ilyen sajnos!

Szerintem valahogyan tudasd apáddal, hogy ne ő tudja meg utoljára a városban, hogy felszarvazza a feleslege.

2014. nov. 16. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!