Nem tudom hogy kell kezelni ezt az egészet? Hogy viselkedjek? Es hogy tudnám esetleg megtalálni apámat? Csak a nevet tudom es semmi mást. Hogy lehet megtalálni esetleg?
Ha apád nem törődik veled te miért akarnál törődni vele?
Ugyan, ez csak szentimentalizmus.
Miért akarnád megtalálni? Hogy aztán a szemedbe mondja, hogy nem kellesz neki?
Attól lenne jobb neked?
Pedig jobban teszed ha átsiklasz felette mert a múlton már nem lehet változtatni a jövődbe pedig a biológiai apád nem akar szerepelni.
Senki nem tudja, hogy mi történt az anya meg az apa között, miért nem ekreste a kérdezöt.
Sok esetben azt hiszi, hogy a gyerek érdeke, ne zavarodjön össze a több apa miatt, vagy elég gyakran nem is tud a gyerekröl, mert az anya nem mondta el neki, hogy terhes.
Szóval egyböl kijelenteni, hogy az apa szemét ember, elég merész kijelentés.
A kérdésre: a lakcímnyilvántartóban tudsz érdeklödni
Nekem meghalt az apukám, akkor mikor még pár hónapos voltam, de ha kiderülne, hogy él, akkor sem keresném meg. Minek?
Felnőttem nélküle. Szerintem nagyobb az esélyed arra, hogy sérülni fogsz, ha találkozol vele, minthogy jót tesz neked.
De, ha meg akarod keresni, akkor egyértelműen anyukád a kulcs.
Szerintem ne hallgass azokra, akik azt mondják, ne foglalkozz vele. Ez a kérdés égetni fog, és ha nem keresed meg, halálodig fogsz bánkódni.
Próbáld megkeresni, és talán választ kapsz egyéb kérdésekre is.
Köszönöm a válaszokat...
Egyetlen egy oka van állam hogy meg akarom találni. Nem azert mert szükségem van ra. Kell a fenének. Csak tudni akarom hogy miert hagyta el s terhes 40 eves anyámat. Egyébként kijelentem hogy egy rohadt szemétláda mert aki ott hagy egy not egyedül terhesen mert o meg nem akar kötöttséget az az. Anya nem segít es nagy mondta el mert tudta milyen vagyok es meg akarom találni hogy kérdőre vonjam. Mert azt hiszem h egy magyarázatot erdemlek tőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!