Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom hogy kell kezelni...

Nem tudom hogy kell kezelni ezt az egészet? Hogy viselkedjek? Es hogy tudnám esetleg megtalálni apámat? Csak a nevet tudom es semmi mást. Hogy lehet megtalálni esetleg?

Figyelt kérdés
Teljesen ossze vagyok zavarodva. Ma tudtam meg 18 évesen hogy az kit eddig apámnak hittem es halott nem az apám. Az igazi apám el es nem törődik velem. Anyukám mindig egyedül nevelt de azt hittem h apám meghalt balesetben születésem elott. De nem. Apám most is el. Velem egy városban. Nem anyukám mondta el hogy nem az az apám akit hittem hanem magam jöttem ra egy fénykép alapján. Mindig éreztem hogy valami nem stimmel de ezt nem gondoltam. Mikor megláttam a kepet rögtön tudtam hogy hozza közöm van. Nem tudom hogy ki az az ember de azt tudtam hogy valamit tudnom kell róla mert o hozza közöm van. Hogy nem csak egy régi elfelejtett rokon. Anyától rákérdeztem hogy ki o azt mondta h senki csak egy régi ismerős. Hirtelen összeállt es rákérdeztem hogy o e az apám. Nem tagadta le. Nem tudom hogy most hogy viselkedjek. Nem haragszom anyára de ossze vagyok zavarodva. Nem tudom hogy kezeljem a helyzetet. Nagyon közel állok anyahoz. Nem akarom elrontani a kapcsolatunkat de nem tudok atsiklani a dolog felett.
2014. okt. 24. 01:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Facebook?Anyud nem segít?Net?
2014. okt. 24. 01:59
 2/14 anonim ***** válasza:
49%

Ha apád nem törődik veled te miért akarnál törődni vele?

Ugyan, ez csak szentimentalizmus.

Miért akarnád megtalálni? Hogy aztán a szemedbe mondja, hogy nem kellesz neki?

Attól lenne jobb neked?

Pedig jobban teszed ha átsiklasz felette mert a múlton már nem lehet változtatni a jövődbe pedig a biológiai apád nem akar szerepelni.

2014. okt. 24. 02:12
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Az apjat normalis ember feltetel nelkul szeretne ismerni. Nem azert mert az apanak van szuksege ra, hanem azert mert a gyereknek feltetel nelkuli joga. Ha csak egy egyszeri, rovid talalkozas is lesz belole. akkor is meg kell ismernie. Edesanyad segitseget kell kerned, O tudja miert alakult igy a dolog.Lehetnek testvereid.Ialan edesanyad titkat is megismerheted. sok sikert.
2014. okt. 24. 02:26
 4/14 anonim ***** válasza:
31%
18 évig hazudott Neked a legfontosabb dologban, nem hajlandó adatokat mondani, hogy meg tudd keresni, és ezt nevezed úgy, hogy jó a kapcsolatotok?......? Öööö....
2014. okt. 24. 04:55
 5/14 anonim ***** válasza:
44%

Senki nem tudja, hogy mi történt az anya meg az apa között, miért nem ekreste a kérdezöt.

Sok esetben azt hiszi, hogy a gyerek érdeke, ne zavarodjön össze a több apa miatt, vagy elég gyakran nem is tud a gyerekröl, mert az anya nem mondta el neki, hogy terhes.

Szóval egyböl kijelenteni, hogy az apa szemét ember, elég merész kijelentés.

A kérdésre: a lakcímnyilvántartóban tudsz érdeklödni

2014. okt. 24. 08:01
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
2-eske azért jelenti ezt igy ki, mert egyrészt az új partnere a gyerek apjának, másrészt reszket, hogy egy ilyen az ó családja életében előfordul, ugyanis akkor fény derül minden hazugságára, amivel 2 embert szétszakított a régmúltba.Hát igen, óriási a veszély számára:)
2014. okt. 24. 08:17
 7/14 anonim ***** válasza:
58%

Nekem meghalt az apukám, akkor mikor még pár hónapos voltam, de ha kiderülne, hogy él, akkor sem keresném meg. Minek?

Felnőttem nélküle. Szerintem nagyobb az esélyed arra, hogy sérülni fogsz, ha találkozol vele, minthogy jót tesz neked.

De, ha meg akarod keresni, akkor egyértelműen anyukád a kulcs.

2014. okt. 24. 08:25
 8/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ne hallgass azokra, akik azt mondják, ne foglalkozz vele. Ez a kérdés égetni fog, és ha nem keresed meg, halálodig fogsz bánkódni.

Próbáld megkeresni, és talán választ kapsz egyéb kérdésekre is.

2014. okt. 24. 09:11
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

Egyetlen egy oka van állam hogy meg akarom találni. Nem azert mert szükségem van ra. Kell a fenének. Csak tudni akarom hogy miert hagyta el s terhes 40 eves anyámat. Egyébként kijelentem hogy egy rohadt szemétláda mert aki ott hagy egy not egyedül terhesen mert o meg nem akar kötöttséget az az. Anya nem segít es nagy mondta el mert tudta milyen vagyok es meg akarom találni hogy kérdőre vonjam. Mert azt hiszem h egy magyarázatot erdemlek tőle

2014. okt. 24. 10:00
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Aha, jó nagy kamugép vagy, és nem te vagy az adott gyerek.
2014. okt. 24. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!