Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem tudom hogy kell kezelni...

Nem tudom hogy kell kezelni ezt az egészet? Hogy viselkedjek? Es hogy tudnám esetleg megtalálni apámat? Csak a nevet tudom es semmi mást. Hogy lehet megtalálni esetleg?

Figyelt kérdés
Teljesen ossze vagyok zavarodva. Ma tudtam meg 18 évesen hogy az kit eddig apámnak hittem es halott nem az apám. Az igazi apám el es nem törődik velem. Anyukám mindig egyedül nevelt de azt hittem h apám meghalt balesetben születésem elott. De nem. Apám most is el. Velem egy városban. Nem anyukám mondta el hogy nem az az apám akit hittem hanem magam jöttem ra egy fénykép alapján. Mindig éreztem hogy valami nem stimmel de ezt nem gondoltam. Mikor megláttam a kepet rögtön tudtam hogy hozza közöm van. Nem tudom hogy ki az az ember de azt tudtam hogy valamit tudnom kell róla mert o hozza közöm van. Hogy nem csak egy régi elfelejtett rokon. Anyától rákérdeztem hogy ki o azt mondta h senki csak egy régi ismerős. Hirtelen összeállt es rákérdeztem hogy o e az apám. Nem tagadta le. Nem tudom hogy most hogy viselkedjek. Nem haragszom anyára de ossze vagyok zavarodva. Nem tudom hogy kezeljem a helyzetet. Nagyon közel állok anyahoz. Nem akarom elrontani a kapcsolatunkat de nem tudok atsiklani a dolog felett.
2014. okt. 24. 01:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Csak tudni akarom hogy miert hagyta el s terhes 40 eves anyámat. Egyébként kijelentem hogy egy rohadt szemétláda mert aki ott hagy egy not egyedül terhesen mert o meg nem akar kötöttséget az az."

Ez anyukád verziója. Lehet, meglepődsz azon, hogy mit fogsz hallani az apádtól....

2014. okt. 24. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
2014. okt. 24. 10:12
 13/14 A kérdező kommentje:

Kedves 10es !!!

1. En vagyok a gyerek

2. Miert is vagyok kamu? Mert történt velem olyan ami nem mindennapi? Vagy esetleg te is ezt csináltad a gyerekeddel mint apám velem?? Vagy miből is gondolod??

Anya elmondott mindent amit tudott. A pasi megtudta hogy gyereke lesz es lelépett. Azóta se hallott róla anya

2014. okt. 24. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:

De jó eséllyel tudja azt is hol lakott régen, avagy a szülei hol laktak, hol dolgozott, stb. Anyukád tud segíteni, vagy maximum egy közeli rokon, akivel szoros a kapcsolata.

Azért ne keresd meg, hogy a fejéhez vágj dolgokat, nem lesz jobb, hidd el!

2014. okt. 24. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!