Nem tudom hogy kell kezelni ezt az egészet? Hogy viselkedjek? Es hogy tudnám esetleg megtalálni apámat? Csak a nevet tudom es semmi mást. Hogy lehet megtalálni esetleg?
"Csak tudni akarom hogy miert hagyta el s terhes 40 eves anyámat. Egyébként kijelentem hogy egy rohadt szemétláda mert aki ott hagy egy not egyedül terhesen mert o meg nem akar kötöttséget az az."
Ez anyukád verziója. Lehet, meglepődsz azon, hogy mit fogsz hallani az apádtól....
Kedves 10es !!!
1. En vagyok a gyerek
2. Miert is vagyok kamu? Mert történt velem olyan ami nem mindennapi? Vagy esetleg te is ezt csináltad a gyerekeddel mint apám velem?? Vagy miből is gondolod??
Anya elmondott mindent amit tudott. A pasi megtudta hogy gyereke lesz es lelépett. Azóta se hallott róla anya
De jó eséllyel tudja azt is hol lakott régen, avagy a szülei hol laktak, hol dolgozott, stb. Anyukád tud segíteni, vagy maximum egy közeli rokon, akivel szoros a kapcsolata.
Azért ne keresd meg, hogy a fejéhez vágj dolgokat, nem lesz jobb, hidd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!