Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám megfogja csalni apámat?

Anyám megfogja csalni apámat?

Figyelt kérdés

Nagyon rosszat tettem tudom,nincs szükségem arra hogy mondjatok rám mindent tudom,hogy rohadek vagyok amit tettem,de őszinte válaszokat szeretnék!Szóval az van,hogy anyám mostanában éjfél után is fent van,egyfolytában egy pasassal chatel.Eddig nem is volt baj,de annyira idegesitett,hogy beléptem a facebook fiókjába és elolvastam ,miket irogattak eddig.Bevallották ,hogy szeretik egymást,a szexuális életéről beszél anyám neki,meg fürdő ruhás képet is küldött neki,meg hogy apámat sosem szerette és megbeszélték,hogy találkozni fognak.Anyám nem egyedülálló,házas apámmal.Mit gondoltok most ezért tönkre fog menni anyám kapcsolata apámmal??

15L

2014. nov. 16. 17:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hajaj utolso akkor a draga ferfiakrol ne is beszeljunk :). A teremtes koronai sem artatlanok, kicsit sem...

Igen, kerdezo megfogja es mar ez egy tonkrement kapcsolat. Hogy mit csinalj? Semmit.

Nem tudhatod mi vezetett idaig, de nem hiszem , hogy neked kellene cselekedni.

2014. nov. 16. 21:59
 12/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat szomorúan olvasom.Úgy döntöttem nem szólok bele,nem köpöm be anyámat apámnak ki tudja mit csinálna apám egyébként is egy pszichopata...Megpróbálok bele tőrődni,bár nehéz lesz mert mostanában sokat idegeskedek meg sírok ez miatt..
2014. nov. 16. 22:15
 13/21 anonim ***** válasza:
Ne köpd be anyukádat szerintem sem. Erről neki kéne apuddal beszélnie. Ez nem lenne jó, de mondjuk megkérdezhetnéd hova megy, amikor ezzel a pasassal találkozik. És akkor rátérhetnél a témára. Hogy minden rendben vele? Úgy érzed rossz a kapcsolata mostanában apukáddal, köze van ahhoz, hogy most csakúgy elmegy valahova? Stb. És akkor lehet, hogy megnyílik. Az is lehet, hogy válni készülnek a szüleid, csak téged nem akartak még bevonni.:/ Sajnálom a szüleidet, biztos nehéz lehet.
2014. nov. 16. 22:28
 14/21 A kérdező kommentje:
Akkor találkozik vele ha bejelenti nekünk,hogy pl. megy a fogorvoshoz vagy dolgozni.Pont aznapokon volt vele találkozója...De igazából rossz helyzetben élünk,mert több éve albérletben és évekkel ezelőtt mondta,hogy nem tudna menni sehova,mert nincs annyi pénze,hogy vegyen egy olcsó lakást vagy valami...9 évvel ezelőtt úgy volt,hogy elválnak megvolt az első tárgyalás de aztán nem váltak el mert apának autó balesete volt.Úgy,hogy már volt szó válásról.
2014. nov. 16. 22:40
 15/21 anonim ***** válasza:

Értem. A kereszt szüleimnél is volt hasonló. Már a válási papírokat adták volna be, amikor is a 2 gyerek miatt meggondolták magukat. Még pár évig húzták, de ma már külön vannak és mindkettejük párkapcsolatban él. Végül is a szüleid sem maradhatnak örökre együtt, ha már nem szerelmesek vagy nem tudnak "úgy" nézni egymásra. Ha annyira nyomja a lelkedet, akkor csak simán mondd meg anyukádnak, amikor otthon vagytok mindketten, hogy beszélnetek kell. Én egyszerűen csak kibökném. "Anya legyél őszinte, apával váltok?" vagy kérdezd meg, hogy van valaki más is az életében? Ezek olyan kérdések, amiket nem igazán tud kikerülni. Ha pedig anyudnak komoly ez a pasi és nem csak (sajnálom, hogy anyukádról ezt mondom, de általában minden nőre igaz) szexuális igényei vannak, akkor ilyenkor felnőttként,házasság után a szétbútorozás elég gyorsan megy.:( Akár elmennek közös albérletbe, vagy ha férfi külön lakik, hozzá.

Csak egy valamit tudok tanácsolni: legyél mindig őszinte! Én mindig az vagyok és megmondom, rákérdezek, ha valami érdekel/nem tetszik stb. Csak kövesd te is ezt az elvet! Nem is hinnéd, hogy az őszinteséggel mennyivel könnyebb az élet.

Ha esetleg történik még valami, érdekelnek a fejlemények is, írhatsz ide nyugodtan.

2014. nov. 16. 23:34
 16/21 A kérdező kommentje:
Hát jó,köszönöm a válaszokat,ha lesz valami írok.
2014. nov. 17. 15:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Azt írta az utolsó, hogy legyél őszinte.

De akkor az apukádhoz is az legyél, mert neki is joga van tudnia arról, hogy mi folyik a háttérben!!

2014. nov. 18. 10:54
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát de ha őszinte lennék apuhoz az egyben beárulás is lenne nem?:/
2014. nov. 18. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:
eszedbe se jusson őszintének lenni, mert nem a te dolgod
2014. nov. 18. 17:07
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát ez az,neki kéne mind ezt felvállani én szerintem..
2014. nov. 18. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!