Anyám megfogja csalni apámat?
Nagyon rosszat tettem tudom,nincs szükségem arra hogy mondjatok rám mindent tudom,hogy rohadek vagyok amit tettem,de őszinte válaszokat szeretnék!Szóval az van,hogy anyám mostanában éjfél után is fent van,egyfolytában egy pasassal chatel.Eddig nem is volt baj,de annyira idegesitett,hogy beléptem a facebook fiókjába és elolvastam ,miket irogattak eddig.Bevallották ,hogy szeretik egymást,a szexuális életéről beszél anyám neki,meg fürdő ruhás képet is küldött neki,meg hogy apámat sosem szerette és megbeszélték,hogy találkozni fognak.Anyám nem egyedülálló,házas apámmal.Mit gondoltok most ezért tönkre fog menni anyám kapcsolata apámmal??
15L
Hajaj utolso akkor a draga ferfiakrol ne is beszeljunk :). A teremtes koronai sem artatlanok, kicsit sem...
Igen, kerdezo megfogja es mar ez egy tonkrement kapcsolat. Hogy mit csinalj? Semmit.
Nem tudhatod mi vezetett idaig, de nem hiszem , hogy neked kellene cselekedni.
Értem. A kereszt szüleimnél is volt hasonló. Már a válási papírokat adták volna be, amikor is a 2 gyerek miatt meggondolták magukat. Még pár évig húzták, de ma már külön vannak és mindkettejük párkapcsolatban él. Végül is a szüleid sem maradhatnak örökre együtt, ha már nem szerelmesek vagy nem tudnak "úgy" nézni egymásra. Ha annyira nyomja a lelkedet, akkor csak simán mondd meg anyukádnak, amikor otthon vagytok mindketten, hogy beszélnetek kell. Én egyszerűen csak kibökném. "Anya legyél őszinte, apával váltok?" vagy kérdezd meg, hogy van valaki más is az életében? Ezek olyan kérdések, amiket nem igazán tud kikerülni. Ha pedig anyudnak komoly ez a pasi és nem csak (sajnálom, hogy anyukádról ezt mondom, de általában minden nőre igaz) szexuális igényei vannak, akkor ilyenkor felnőttként,házasság után a szétbútorozás elég gyorsan megy.:( Akár elmennek közös albérletbe, vagy ha férfi külön lakik, hozzá.
Csak egy valamit tudok tanácsolni: legyél mindig őszinte! Én mindig az vagyok és megmondom, rákérdezek, ha valami érdekel/nem tetszik stb. Csak kövesd te is ezt az elvet! Nem is hinnéd, hogy az őszinteséggel mennyivel könnyebb az élet.
Ha esetleg történik még valami, érdekelnek a fejlemények is, írhatsz ide nyugodtan.
Kérdező!
Azt írta az utolsó, hogy legyél őszinte.
De akkor az apukádhoz is az legyél, mert neki is joga van tudnia arról, hogy mi folyik a háttérben!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!