Anyám megfogja csalni apámat?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszat tettem tudom,nincs szükségem arra hogy mondjatok rám mindent tudom,hogy rohadek vagyok amit tettem,de őszinte válaszokat szeretnék!Szóval az van,hogy anyám mostanában éjfél után is fent van,egyfolytában egy pasassal chatel.Eddig nem is volt baj,de annyira idegesitett,hogy beléptem a facebook fiókjába és elolvastam ,miket irogattak eddig.Bevallották ,hogy szeretik egymást,a szexuális életéről beszél anyám neki,meg fürdő ruhás képet is küldött neki,meg hogy apámat sosem szerette és megbeszélték,hogy találkozni fognak.Anyám nem egyedülálló,házas apámmal.Mit gondoltok most ezért tönkre fog menni anyám kapcsolata apámmal??
15L
2014. nov. 16. 17:11
21/21 anonim válasza:
Most komolyan ki pontozott le? Normálisan válaszoltam de mindig van olyan nyomi aki ezen élvezkedik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!