Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa még megfogja őt ütni ha...

Apa még megfogja őt ütni ha kibékülnek?

Figyelt kérdés

Apám a 3 évben megütötte anyut 3.szor

Amikor elsőnek:Anyu akkor megbocsátott neki

Másodszor:3 nap múlva megint megbocsátott anyu neki

Harmadszor:Már én sem szóltam apámhoz és haragudok rá énis meg anyám is de nagyon... Tegnap odajött apám hozzám sírva én nem tudom mit akart ezzel én nem kérdeztem meg mivel nem szólok hozzá. Anya sem bocsátott meg neki de apu nagyon nyalizik neki. Én azt akarom hogy váljanak el de nem én döntök. Veszekedéskor ütte apu meg anyát. Szerintetek ha kibékülnek és ha összevesznének akkor megint megtenné?

2021. aug. 26. 20:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
96%
Apádnak szakemberhez kéne fordulni, aki segít neki megtanulni, hogy kezelje a dühét.
2021. aug. 26. 20:48
 2/29 anonim ***** válasza:
94%

Egy gerinctelen féreg az a pasas aki egy nőt meg üt. Na ezért én is ütnék.

Pedig csak egy 60 kilós lány vagyok...

2021. aug. 26. 20:49
 3/29 anonim ***** válasza:
99%
A bántalmazók mindig nyaliznak. És csak rosszabb lesz, mert újra és újra ütni fog- ha a statisztikákat vesszük alapul egyre durvábban fogja bántani anyudat.
 4/29 anonim ***** válasza:
69%
Bakker ezt hányadszorra írod már ki! :(
 5/29 anonim ***** válasza:
98%

Elképzelheto, hogy újra előfog fordulni. Beszélj erről a szüleidnek, hogy te ezt nem szeretnéd még egyszer. Mert, ez neked is rossz.

(Én is így éltem le a gyermekkorom át, volt hogy én kiabáltam le az apámat, hogy fejezze be, pedig akkor még 6 éves lehettem, de azóta már szerencsére javult a helyzet.)

2021. aug. 26. 20:55
 6/29 anonim ***** válasza:
28%

Nem feltételezem hogy megalapozott volt.

De megalapozott volt? A veszekedéskor apud ütött először vagy visszaütött?

Ha apád csak random haragól üt akkor az úgy elég gáz

2021. aug. 26. 20:59
 7/29 anonim ***** válasza:
2021. aug. 26. 21:30
 8/29 anonim ***** válasza:
98%

Aki 1x üt másodszor is megteszi. Aki már 3x megtette 4x is meg fogja.

Teljesen mindegy, hogy te mit akarsz, ezt nekik kell rendezni, nincs beleszólásod. Ha anyád nem áll ki magáért, te nem teheted meg helyette!

2021. aug. 26. 21:33
 9/29 anonim ***** válasza:
98%

Igen, sajnos elég valószínű.

Ha én lennék anyukád helyében, én válnék.

Támogasd anyukádat, mondd el neki, hogy ha így dönt, hogy elvalnak, te támogatod és meg is érted. Te is ezt tennéd a helyében.

Sajnos lehet, hogy most csak egy pofon volt, de ki tudja legközelebb mi lesz. :(

2021. aug. 26. 21:39
 10/29 anonim ***** válasza:
98%

A bántalmazó kapcsolatok klasszikus dinamikája, hogy az agressziót "nyalizás" követi, majd kezdődik az egész elölről. Szóval a kérdésedre válaszolva: igen, meg fogja ütni, utána újra nyalizni fog, kibékülnek, és később megint meg fogja ütni.

Anyukádnak rég ki kellett volna szállnia ebből a kapcsolatból, apád pedig a börtönbe való. Sajnos ez több szempontból nem egyszerű. Egyrészt a magyar viszonyok siralmasak, az áldozatok nem kapnak olyan gyors és hatékony védelmet a hatóságoktól, amire szükség lenne. Másrészt egy bántalmazó kapcsolat része a pszichológiai terror és az agymosás is. Egy mentálisan egészséges nő, akinek nem nullázták le az önbizalmát, az ELSŐ pofon után látleletet vetet, feljelentést tesz, és kidobja az ilyen férfiak szégyenét.

Javaslom, anyukád hívja fel a NANE egyesület segélyvonalát, ott fognak tudni segíteni.

2021. aug. 26. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!